Mūzika

Pašmāju grupa "Carnival Youth" izdod jaunu singlu un gatavojas braukt uz Āziju

Jauns.lv

Latviešu mūzikas grupai "Carnival Youth" iznācis singls "Empire of Temptations", kas ir jūnijā izdotās dziesmas "Līdz pat bezgalībai" versija angļu valodā.

Pašmāju grupa "Carnival Youth" izdod jaunu singlu ...

Līdz ar dziesmas iznākšanu “Carnival Youth” gatavojas atgriezties starptautiskajā apritē ar koncertiem un jau 4. septembrī uzstāsies Prāgā, Čehijā, un 5. oktobrī Bratislavā, Slovākijā. Savukārt oktobra sākumā “Carnival Youth” pirmo reizi dosies uz Dienvidkoreju un Japānu. Dienvidkorejas galvaspilsētā Seulā grupai paredzēta uzstāšanās 3. oktobrī klubā “Senggi Studio” un 4. oktobrī mūzikas industrijas konferencē “Zandari festa”. Pēc tam “Carnival Youth” dosies uz Japānu, kur pirmais koncerts notiks 6. oktobrī mūzikas industrijas konferencē “Kansai Music Conference” Kobē. Rīgas sadraudzības pilsētā Kobē grupa sniegs otru koncertu 7. oktobrī, bet jau 8. oktobrī koncerts paredzēts Osakas mūzikas klubā “Hard Rain”. Vizīti grupa noslēgs Tokijā ar koncertu klubā “Ruby Room” 10. oktobrī.

Savukārt Latvijā 18. oktobrī “Carnival Youth” uzstāsies koncertzālē “Palladium”, kur tiks svinēta debijas albuma “No Clouds Allowed” 10 gadu jubileja. Taču šis koncerts nebūs tikai retrospektīvs atskats uz pēdējos 10 gados radīto un piedzīvoto. Koncertā būs iespēja dzirdēt arī pavisam jaunas dziesmas no 2025. gadā gaidāmā albuma.

"Carnival Youth" Saulrietu koncertos Mārupē 2020.gada 26. augustā.

"Carnival Youth" Saulrietu koncertos Mārupē

"Carnival Youth" Saulrietu koncertos Mārupē 2020.gada 26. augustā.

Par “Carnival Youth”

Grupas pirmais albums “No Clouds Allowed” tika izdots 2014. gada 20. oktobrī, ttajā iekļautas tādas dziesmas kā “Never Have Enough”, “Brown Eyes and All the Rest” un “Akmentiņi”.

Pēc “No Clouds Allowed” grupa izdevusi vēl trīs oriģinālmūzikas albumus - “Propeller”, “Vienā vilcienā” un “Good Luck”. 2020. gadā uzsāktā latviešu kinomūzikas koncertprogramma “Naivais ku-kū” rezultējās vairāk kā 100 koncertos visā Latvijā un grupas piektajā albumā - “Naivais ku-kū”.

“Carnival Youth” ir Emīls Kaupers, Edgars Kaupers, Roberts Vanags un Kristiāns Kosītis.

Grupa "Carnival Youth" pagājušajā nedēļas nogalē ar koncertu Valmierā sāka albuma "Good Luck" Latvijas koncerttūri.

Grupas "Carnival Youth" koncerts "Hanzas peronā"

Sestdien, 23. novembrī,"Hanzas peronā" savu koncertu aizvadīja populārā grupa "Carnival Youth". Rīgas koncertā piedalījās arī īpašā viešņa - 17 gadus ...