Dženifera Lopesa bija Benam Aflekam vairāk mamma, nevis partnere
foto: CAMERA PRESS/Chris Ashford / Vida Press
Dženifera Lopesa un Bens Afleks 2021. gada septembrī.
Slavenības

Dženifera Lopesa bija Benam Aflekam vairāk mamma, nevis partnere

Gerda Ansone

Jauns.lv

Izskanējuši apgalvojumi, ka Dženifera Lopesa ilgu laiku ar mammas cienīgām rūpēm centusies tikt galā ar vīra Bena Afleka sliktajiem garastāvokļiem.

Dženifera Lopesa bija Benam Aflekam vairāk mamma, ...

Otrdien slavenību žurnāls “People” rakstīja, ka 55 gadus vecā aktrise un dziedātāja, kura aizvadītajā nedēļā iesniedza laulības šķiršanas pieteikumu, daudz laika pavadījusi, cenšoties rūpēties par savu 52 gadus veco dzīvesbiedru, un bijusi viņam kā māte. Publikācijā teikts, ka Bens bieži juties īgns un aizkaitināts, un dzīvojis savā iekšējā “tumšā pasaulē”, lai gan viņam bija skaista sieva un trīs brīnišķīgi bērni, kas kopīgi ar pirmo sievu Dženiferu Gārneri.

Paris, FRANCE  - Newlyweds Ben Affleck and Jennifer Affleck (Lopez) walk with their respective daughters Seraphina and Emme in the Marais during their honeymoon in Paris, France.Pictured: Ben Affleck, Jennifer Affleck, Jennifer LopezBACKGRID USA 22 JULY 2022 BYLINE MUST READ: Best Image / BACKGRIDUSA: +1 310 798 9111 / usasales@backgrid.comUK: +44 208 344 2007 / uksales@backgrid.com*UK Clients - Pictures Containing ChildrenPlease Pixelate Face Prior To Publication* 
Vida Press

Dženifera Lopesa un Bens Afleks bauda medusmēnesi Parīzē

“Dženifera [Lopesa] veltīja patiešām daudz laika, lai pārliecinātos, ka Bens ir laimīgs un viņam ir viss nepieciešamais,” izdevumam pavēstījis kāds iekšējās informācijas avots. Paziņa arī piebildis, ka Bens viņai vairāk bija kā dēls, nevis partneris, lai gan Dženifera ir tikai trīs gadus vecāka par vīru. “Tas kā viņa rūpējās par Benu, bija gandrīz kā par bērnu,” norādījis avots.

Tuvinieki mudinājuši viņu apstāties, jo Afleka garastāvokļa mūžīga uzlabošana nebija viņas uzdevums. “Draugi nemitīgi atgādināja, ka viņa nav atbildīga par viņa sajūtām,” piebildis avots. “Viņš mēdz būt ļoti drūms un reizēm tumšs.” Bet Lopesa ir tam pilnīgs pretstats. “Dženifera uztver dzīvi citādi. Viņa ir ļoti pateicīga par visu.” Viņai pat kādreiz mājās bijusi glezna, kur rakstīts, ka pateicība ir pareizā attieksme.

Dženifera Lopesa un Bens Afleks laiku lokos: uz ekrāna un dzīvē

Kāds cits avots, kas pietuvināts Afleka šķirtajai sievai Dženiferai Gārnerei, izteicies, ka aktieris “nekad nav pratis labi tikt galā ar stresu”. “Viņam nav tam labu iemaņu. Viņš ātri kļūst aizkaitināts un ir tendēts uz drūmu noskaņojumu. Kad viņš ir atpūties un labā garastāvoklī, ir brīnišķīgi būt viņam līdzās,” norādījis paziņa. “Bet daudz biežāk viņš ir neapmierināts vai saīdzis.”

“Bieži vien viņa garastāvoklis sabojājas par sīkumiem,” piebildis avots. “Bens patiešām nesaprot, kā viņa sliktais noskaņojums ietekmē apkārt esošos cilvēkus. Nav jauki būt līdzās kaut kam tik negatīvam.”

Dženifera Lopesa kāzu dienā 2022. gada 20. augustā

“Viņš uzplaukst, kad viņam ir darba projekti,” papildinājis avots.  “Viņš ir lielisks arī attiecībās ar bērniem.” Žurnāls “People” raksta, ka laulātie draugi atsvešinājušies arī attāluma dēļ, jo Dženifera bieži bijusi prom no mājām darba saistību dēļ. Lopesai bijis ļoti saspringts darbu grafiks kopš viņu attiecību atjaunošanas 2021. gadā. “Grammy” balvas laureāte bijusi iesaistīta astoņu filmu tapšanā kopš viņa 2022. gadā solījās būt Benam uzticīga sieva. Viņa tajās visās atveidojusi lomas, bijusi projektu producente un vēl komponējusi filmām mūziku. Turklāt Lopesa atradusi vēl laiku, lai piedalītos reklāmas projektos, strādātu pie savas skaistumkopšanas līnijas un izdotu jaunu albumu.