FOTO: Bleika Laivlija ļauj faniem ieskatīties savās un Raeina Reinoldsa mājās
foto: Shutterstock
Skaistais aktieru pāris ir kopā jau vairāk nekā desmit gadus.
Slavenības

FOTO: Bleika Laivlija ļauj faniem ieskatīties savās un Raeina Reinoldsa mājās

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Reklamējot savu gaidāmo filmu “Manas laimes lauskas”, aktrise Bleika Laivlija dalījusies ar fotogrāfiju sēriju no sava Ņujorkas nama interjera.

FOTO: Bleika Laivlija ļauj faniem ieskatīties savā...

Losandželosā dzimusī 36 gadus vecā aktrise sociālajā tīklā “Instagram” publicējusi vairākus fotoattēlus no sava Ņujorkas dzīvokļa, kurā viņa dzīvo kopā ar ģimeni.

Ar 47 gadus veco vīru, aktieri Raienu Reinoldsu Laivlijai ir četri kopīgi bērni - deviņus gadus vecā meita Džeimsa, septiņus gadus vecā Ineza un četrus gadus vecā Betija, kā arī 2023. gada februārī dzimušais dēls Olins. 

"Instagram" ierakstā Laivlija bija tērpusies košā "Dauphinette" kleitā ar dzeltenas, rozā, zilas un baltas krāsas spalvainu apakšdaļu un pieskaņotām "Christian Louboutin" kurpēm.

Aktrise parādīja saviem faniem, ka viņas stila izjūtai neviena detaļa nav par mazu, demonstrējot nevainojami nokrāsotus nagus ar varavīksnes Louboutins kurpēm fonā.

Fani šajā ierakstā varēja aplūkot aktrises Tribekas mājas interjeru, kad viņa pozēja ķieģeļu sienas priekšā ar koka paneli.

Lai gan aktrises stila izjūta bija galvenā ziņojuma uzmanības centrā, vairāki vērīgi fani izrādīja interesi par ziediem noklāto Dedpūla masku, kas bija novietota fonā. Kā zināms, Laivlijas vīrs Raiens Reinoldss lielai daļai pazīstams kā “Marvel” supervaronis Dedpūls.