Slavenības
2023. gada 25. augusts, 12:22

Četru bērnu mamma Bleika Laivlija nofotografējusies bikini. Bet viņas jaunākajai atvasei ir tikai pusgads!

Jauns.lv

Bleika Laivlija nofotografējusies sava dzērienu zīmola “Betty Buzz” reklāmas kampaņā. Kadros aktrise redzama, pozējam sarkanā peldkostīmā.

Pirms pusgada Bleika Laivlija ceturto reizi kļuva par māmiņu: aktrisei un viņas vīram Raienam Reinoldsam piedzima meita. Aktieru pāris ģimenē audzina vēl trīs meitenes: Džeimsu, Inesi un Betiju.

Kompāniju “Betty Buzz” aktrise nodibināja 2021. gadā un uzsāka bezalkoholisko dzērienu ražošanu. Nesen Bleika saskārās ar fanu kritiku, kad viņa paziņoja, ka zīmols “Betty Buzz” sāks ražot arī alkoholiskos dzērienus. Pati aktrise intervijās atzinusi, ka nelieto alkoholu, tāpēc šāds paziņojums vairākos tīmekļa lietotājos radīja neizpratni. Laivliju apsūdzēja par to, ka, nepagaršojot savus dzērienus, viņa nevarēs novērtēt, cik laba ir to kvalitāte.

Arī aktrises dzīvesbiedram Raienam Reinoldsam ir saistība ar alkohola biznesu - viņš ir alkoholisko dzērienu kompānijas “Aviation American Gin” radošais direktors.

Raiens un Bleika iepazinās 2010. gadā filmas “Zaļais lukturis” (“Green Lantern”) uzņemšanas laikā. Pēc gada viņi sāka satikties, bet 2012. gadā nosvinēja kāzas. Pāris pamatoti tiek uzskatīts par vienu no ciešākajiem un jautrākajiem Holivudā – Bleika un Raiens bieži atklāti atzīstas viens otram mīlestībā, kā arī labprāt pavelk viens otru uz zoba.

Kulta aktrise Bleika Laivlija

gallery icon

Raiens Reinoldss un Bleika Laivlija filmas "Pokemon: Detective Pikachu" pirmizrādē

Aktieri Raiens Reinoldss un Bleika Laivlija 2019. gada 2. maijā Ņujorkā filmas "Pokemon: Detective Pikachu" pirmizrādē.

gallery icon