foto: action press/ Vida Press
Bleika Laivlija un Raiens Reinoldss pirmo reizi izgājuši sabiedrībā ar jaundzimušo bērnu
Bleika Laivlija un Raiens Reinoldss.
Slavenības
2023. gada 29. marts, 06:14

Bleika Laivlija un Raiens Reinoldss pirmo reizi izgājuši sabiedrībā ar jaundzimušo bērnu

Jauns.lv

Bleika Laivlija un Raiens Reinoldss pirmo reizi izgājuši sabiedrībā ar visiem četriem bērniem, kad devās vērot futbola spēli Velsā. Par to ziņo izdevums “Daily Mail”.

Ģimene apmeklēja Anglijas Nacionālās līgas spēli, kurā sacentās futbola klubu “York City” un “Wrexham” komandas. Reinoldss ir kluba  “Wrexham” līdzīpašnieks. Aktieris turēja rokās savu jaundzimušo bērnu un vecākās meitas stāvēja līdzās, kamēr Bleika Laivlija viņus fotografēja ar tālruni. Reinoldsa komanda pārspēja savus pretiniekus ar 3:0.

Bleika Laivlija un Raiens Reinoldss apprecējās 2012. gadā. Divus gadus vēlāk aktieriem piedzima pirmā meita Džeimsa. 2016. gadā viņi kļuva par vecākiem otrai meitai Inesei, bet 2019. gadā pasaulē nāca trešā meita Betija. Šā gada februārī Bleika un Raiens atkal sagaidīja ģimenes pieaugumu. Īsi pēc mazuļa piedzimšanas Reinoldss piedalījās CNBC programmā “Power Lunch” un atzina, ka abi ar dzīvesbiedri ir ļoti laimīgi. “Mēs esam ļoti priecīgi. Mēs to nedarītu četras reizes, ja mums tas nepatiktu,” viņš paskaidroja, kāpēc ar Bleiku ir kļuvuši par četru bērnu vecākiem.

Raiens Reinoldss un Bleika Laivlija filmas "Pokemon: Detective Pikachu" pirmizrādē

Aktieri Raiens Reinoldss un Bleika Laivlija 2019. gada 2. maijā Ņujorkā filmas "Pokemon: Detective Pikachu" pirmizrādē.

gallery icon

Lai gan tiek baumots, ka arī pāra ceturtā atvase ir meita, Laivlija un Reinoldss publiski nav atklājuši jaundzimušā bērna dzimumu un vārdu.