Festivāla "Laima Rendezvous Jūrmala" kulminācijas diena.

Festivāla "Laima Rendezvous Jūrmala 2024" pēdējā diena

"Laima Rendezvous Jūrmala 2024" svētdienas koncerts tika solīts kā festivāla kulminācija.

Mūzika
2024. gada 29. jūlijā, 08:23

FOTO: ar īpašu viesi aizvadīta "Laima Rendezvous" festivāla kulminācijas diena

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Festivāls "Laima Rendezvous Jūrmala’ 24", kuru radījusi Laima Vaikule, notika no 26. līdz 28. jūlijam Dzintaru koncertzālē.

FOTO: ar īpašu viesi aizvadīta "Laima Rendezvous" ...

"Laima Rendezvous" festivāls turpina savu muzikālo ceļojumu arī 2024. gada vasaras vidū, piedāvājot apmeklēt šo vērienīgo dzīvās mūzikas notikumu. Festivāls, kas ir ieguvis atzinību gan vietējo, gan ārvalstu mūzikas cienītāju vidū, 2024. gadā uzņems māksliniekus no dažādām valstīm ap Baltijas jūru, kā arī viesus no Gruzijas, Itālijas, Izraēlas un citām valstīm. Dažāda stila mākslinieki Laimas festivāla orķestra pavadībā radīs aizraujošus muzikālos priekšnesumus, piedāvājot skatītājiem neaizmirstamu pieredzi.

Enerģiski aizvadīta Laima Rendezvous Jūrmala 2024 mūzikas festivāla otrā diena.

Enerģiski aizvadīta "Laima Rendezvous Jūrmala 2024" mūzikas festivāla otrā diena

Festivāla otrājā dienā uzstājās Eirovīzijas uzvarētājs - NEMO, Bi-2, SunStroke Project no Moldovas, Elina Nechayeva, Vadims Viks no Igaunijas, ukraiņu ...

27. jūlijā festivālā "Laima Rendezvous" uzstājās rokgrupa "Bi-2", kas spēlēs kopā ar Laimas festivāla orķestri, kura sastāvā ir gan pūtēju, gan stīgu grupa un izpildīs arī dziesmu kopā ar pašu Laimu Vaikuli.

Festivāla koncertā pēc uzvaras Eirovīzijā pirmo reizi Latvijā ieradīsies arī izpildītājs "Nemo".

Viesi, kas ieradās uz Laima Rendezvous Jūrmala 2024 mūzikas festivāla otro dienu.

"Laima Rendezvous Jūrmala 2024" viesi

Viesi, kas ieradās uz "Laima Rendezvous Jūrmala 2024" mūzikas festivāla otro dienu.

Koncertā uzstājās arī "SunStroke Project" no Moldovas, Elina Nečejeva, Vadims Viks no Igaunijas, ukraiņu izcelsmes kanādiešu vijolnieks Vasils Papadiuks, Izraēlas "indie pop" grupa "Ice Hokku" un Elizabeth Zaharieva no Bulgārijas. Tāpat gaidāms Nikolajs Trubačs no Ukrainas, kura popularitāte sasniedza kulmināciju 90.gadu beigās, pateicoties viņa duetam ar Borisu Moisejevu un viņu hitam "Zilais mēness". Viņš ir Ukrainas Goda mākslinieks.

Jūrmalā sācies mūzikas festivāls "Laima Rendezvous Jūrmala 2024".

Laimas Vaikules koncerta aizkulises un viesi

Jūrmalā sācies mūzikas festivāls "Laima Rendezvous Jūrmala 2024".

Koncertā piedalījās arī Latvijas mākslinieki - Ivo Fomins, Stībelis, Rutulis, Aija Andrejeva, Patrisha, Dināra Rudāne, kā arī Vaikules un "Freedom Ballet" priekšnesumi.

Tikmēr "Laima Rendezvous Jūrmala" svētdienas koncerts solīts kā festivāla kulminācija. Šogad noslēguma dienas galvenais mākslinieks bija Andrejs Makarevičs. Īpašais svētdienas viesis bija "Lucky Love".

 Jūrmalā sācies mūzikas festivāls "Laima Rendezvous Jūrmala 2024".

Viesi ierodas uz mūzikas festivālu "Laima Rendezvous Jūrmala 2024"

Jūrmalā sācies mūzikas festivāls "Laima Rendezvous Jūrmala 2024".

Svētdienas koncertā uz skatuves kāpa arī Gruzijas māksliniece Nino Katamadze. Noslēguma koncertu papildināja arī kupls skaits vietējo mākslinieku - Intars Busulis, Stībelis, Rutulis, Markus Riva, kā arī "Musiqq", "Citi zēni" un Marija Naumova. Uzstāsies arī Vaikule un "Freedom Ballet".