Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - noslēpumainas radības, "Troņu spēles" visas sezonas un vasarīgs piedāvājums
foto: Publicitātes
Kadrs no filmas "The Watchers".
TV

Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - noslēpumainas radības, "Troņu spēles" visas sezonas un vasarīgs piedāvājums

Jauns.lv

"Tet TV+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Tet TV", šonedēļ skatieties šausmu filmu "Vērotāji", visas astoņas kulta seriāla "Troņu spēle" sezonas un īpašo piedāvājumu vasarīgai noskaņai.

Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - noslēpumainas radības,...

Noslēpumainās radības

Jauna māksliniece iestrēgusi plašos un nebeidzamos mežos Īrijas rietumos, kur pēc patvēruma atrašanas viņa nonākusi kopā ar trim svešiniekiem, kurus katru nakti vajā noslēpumainas radības.

Šausmu filmas "Vērotāji" režisore ir Išana Naita Šjāmalāna, bet producenta darbu uzņēmies viņas tēvs, Holivudā jau lielu atzinību iekarojušais režisors M. Naits Šjāmalāns. Išanai šī ir debija režisores krēslā, bet scenārijs rakstīts pēc grāmatas, kas iznākusi pirms dažiem gadiem. “Es ceru, ka cilvēkiem, filmu skatoties, būs tāds pats pārsteigums kā man, kad lasīju grāmatu. Nebija iespējams nojaust, kādā virzienā sižets ies. Notikumi bija šokējoši un negaidīti. Un man ļoti patika, ka grāmata mani tā pārsteidza,” režisore cer, ka viņai tāpat izdosies pārsteigt un iepriecēt arī filmas skatītājus.

Šausmu mistēriju "Vērotāji ("The Watchers") skatieties "Tet TV+ Filmu nomā" angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu, angļu vai krievu valodā.

Visa spēle!

"Tet TV+ Filmas un seriāli" iespējams vērot visas astoņas kulta seriāla "Troņu spēle" ("Game of Thrones") sezonas!

Astoņas sezonas, 73 sērijas, 59 "Emmy" balvas un milzums skatītāju – "Troņu spēle" jau kopš pirmās sezonas iznākšanas 2011. gadā kļuva par kulta seriālu. 636 dažādu balvu nominācijas un 389 dažādas balvas – tik ir šis seriāls savu astoņu sezonu laikā sakrājis.

"Game of Thrones" komanda 2016.gada "Emmy" ceremonijā

"Game of Thrones" komanda 2016.gada "Emmy" ceremonijā

Politiskas intrigas, asinsgrēks, kaislības, pūķi – "Troņu spēle" ir grandiozākā fantāzija, kas bijusi televīzijas vēsturē. Tas ir seriāls, kurš daudz komentāru vairs neprasa – reti kurš nav dzirdējis par Vesterosas zemi, kur deviņas dzimtas vairāku sezonu garumā cīnās par tās kontroli. Visdažādākās intrigas un negaidīti notikumu atrisinājumi seriālu padara par aizraujošu skatāmvielu, no kuras grūti atrauties.

Seriālu "Troņu spēle" skatieties "Tet TV+ Filmas un seriāli" latviešu, angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu vai angļu valodā.

Vasarīgai noskaņai

Vasara ir pašā plaukumā, un piemērots saturs jāmeklē arī ekrānos!

Tet TV+ īpašajā sadaļā "Vasarīgai noskaņai" iespējams skatīties gan romantiskas, gan spriedzes pilnas komēdijas, gan latviešu filmas, gan aizraujošus animācijas darbus visai ģimenei. Šovasar skatieties "No Hard Feelings", "Dirty Dancing", "Superbad", "Dirty Grandpa", "Pets United", "Surf’s Up", "Lote no izgudrotāju ciema", "Blakus", "Vectēvs, kas bīstamāks par datoru", "Jelgava’94", "Bille", "Motociklu vasara", "Klases salidojums", "Ūdensbumba resnajam runcim" un, protams, leģendāro "Limuzīns Jāņu nakts krāsā".Visai ģimenei