"Esam pilnīgi atšķirīgi satikušies!" - Dināra Rudāne atklāti par attiecībām ar vīru
foto: Juris Rozenbergs
Dināra Rudāne.
Slavenības
2024. gada 12. jūlijā, 10:22

"Esam pilnīgi atšķirīgi satikušies!" - Dināra Rudāne atklāti par attiecībām ar vīru

Ligita Eglīte, Inta Mengiša

Žurnāls "Kas Jauns"

Dziedātāja Dināra Rudāne, kuras ģimenē ar vīru basģitāristu Edvīnu Ozolu aug nepilnus sešus gadus veca meita Miriama Amira, stāsta, kāpēc gandrīz nekur neiet kopā ar laulāto draugu.

"Esam pilnīgi atšķirīgi satikušies!" - Dināra Rudā...
foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Dināra un Miriama Amira.
Dināra un Miriama Amira.

“Viņam nepatīk lieli pasākumi, burzma, kur daudz cilvēku. Vīram vispār gandrīz viss ir pretēji kā man – necieš svešu cilvēku uzmanību, negrib fotografēties un nokļūt žurnālos, tā vispār viņam ir traģēdija. Es to visu tik saasināti neuztveru – mani tādas lietas nesatrauc. Esmu pieradusi, runāju atklāti ar žurnālistiem un vispār esmu atvērts cilvēks. Raksturos ar vīru esam pilnīgi atšķirīgi satikušies!” žurnālam "Kas Jauns" neslēpj Dināra Rudāne, uzsverot, ka privātajā dzīvē šis atšķirīgums viņai nevis traucē, bet patīk. “Tā veidojas līdzsvars,” uzskata viņa.

Dināras Rudānes vīrs Edvīns Ozols

Dziedātājas Dināras Rudānes vīrs basģitārists Edvīns Ozols.

Nesen Dināra pārsteidza, kādā TV raidījumā atklādama, ka neatceras, kad reāli pēdējoreiz pavadījusi laiku divatā ar vīru. Rudāne skaidroja, ka abiem vienkārši dzīvē ir tāds periods, kad nav laika nekur kopā aiziet. Jo abi intensīvi gan strādā kā muzikālie pedagogi, gan koncertē un nereti satiekas mājās tikai vēlu vakaros vai pat naktīs. Arī ikdienā darba laikā abi aktīvi nekomunicē, netraucē viens otru ar telefonziņām, vaicājot – kā tev iet? Par to Dināra nepārdzīvo un par attiecībām nesatraucas, jo uzskata, ka šis kopdzīvē ir tikai tāds posms, kas pāries. Abi allaž visu izrunājot, kas esot pats svarīgākais. Dināra uzskata, ka kaitīgākais laulībā ir klusēt un nerunāt par neērtiem jautājumiem.

“Pēc publiskās dalīšanās šajā pieredzē biju pārsteigta, jo man rakstīja un zvanīja vairākas zināmas sievietes, kuras sacīja – mana atzīšanās viņas nomierinājusi un kaut kādā ziņā iedvesmojusi, jo viņām šobrīd dzīvē ir tieši tāpat! Ka skrējiens ir tik ātrs, darāmā daudz, rūpes par bērniem un būšanai divatā ar vīru laika nepietiek,” atklāj Dināra Rudāne.