Slavenības
2024. gada 1. jūlijs, 18:36

Aktrise Ināra Slucka attiecību beigas salīdzina ar grāmatas izlasīšanu

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Aktrise Ināra Slucka raidījumā "Kad viņas satiekas" dalās pārdomās par attiecību beigām un vienas valodas atrašanu attiecībās. Tāpat aktrise atklāj savas personīgās pieredzes un uzskatus, kas atspoguļo viņas skatījumu uz dzīvi un attiecībām.

Ināra Slucka, runājot par attiecībām ar bijušajiem vīriem, norāda uz komunikācijas nozīmi attiecībās: “Tas, ka tu guli zem viena deķa, nenozīmē, ka tu esi ļoti tuvs tam cilvēkam vai ir kaut kas kopīgs. Tāpat jau paliek kopīgi bērni, un tas nenozīmē, ja mēs neesam diendienā kopā, ka attiecību vairs nav."

Viņa uzskata, ka komunikācija attiecībās ir dabiska daļa no dzīves: “Protams, visu vajag izrunāt, bet tik maz cilvēku to patiešām arī dara. Mēs ar meitu pārrunājām komunikācijas nozīmi, jo viņa tiešām mēģina izrunāt visu ar savu draugu. Tai pat laikā viņai ir daudz draugu, kuri vienkārši neizrunā un rodas konflikti. Es domāju, ka par visu vajag runāt un izrunāt."

Attiecību beigas aktrise salīdzina ar grāmatas izlasīšanu, uzskatot, ka katras attiecības ir unikāla un vērtīga pieredze, kas palīdz mums augt un attīstīties: ”Es noteikti zinu kaut kādus iemeslus, kāpēc tas tā notiek. Skaidrs, ka jebkurās attiecībās tu kaut ko iemācies, bet tā grāmata nav jāšķirsta, domājot, ko varēji darīt citādāk.”