Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Kāpēc Teilores Sviftas draugam Trevisam Kelsijam nevajadzēja paklanīties princim Viljamam?
foto: Instagram/taylorswift
Princis Viljams ar bērniem tiekas ar superzvaigzni Teilori Sviftu un viņas draugu amerikāņu futbolistu Trevisu Kelsiju.
Slavenības

Kāpēc Teilores Sviftas draugam Trevisam Kelsijam nevajadzēja paklanīties princim Viljamam?

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Popzvaigznes Teilores Sviftas mīļotais vīrietis amerikāņu futbolists Treviss Kelsijs nespēj vien beigt slavēt karalisko ģimeni pēc tikšanās aizkulisēs pirms dziedātājas koncerta. Taču viņš nav ievērojis karalisko protokolu. Podkāstā, ko vada kopā ar savu brāli, sportists atklājis, ka nav paklanījies princim, un pastāstījis, kāpēc.

Kāpēc Teilores Sviftas draugam Trevisam Kelsijam n...

Amerikāņu superzvaigzne Teilore Svifta un sportists Treviss Kelsijs ir kopā jau gandrīz gadu. Viņš vairākkārt redzēts, tribīnēs atbalstām savu mīļoto dziedātājas pasaules turnejas koncertos Lielbritānijā, un reiz pat kāpis uz skatuves viņas koncertā. Viņš iemūžināts video dejojam un dziedam līdzi Teilores lielākajiem hitiem Vemblija stadionā – vienā no dziedātājas astoņiem koncertiem Londonā. Sviftas šovu Lielbritānijas galvaspilsētā apmeklējis arī Trevisa brālis futbolists Džeisons Kelsijs, kuram šis bija pirmais brāļa draudzenes apmeklētais šovs.

Trevisam un viņa brālim bija arī ekskluzīva iespēja tikties ar vairākām prominentām personām, kas bija to 90 000 skatītāju skaitā, kuri apmeklēja Teilores koncertu Vemblija stadionā aizvadītajā nedēļā. Viņu vidū bija arī karaliskās ģimenes pārstāvji. Treviss un Džeisons pievienojās Teilorei Sviftai, kad viņa pirms koncerta satikās un sasveicinājās ar Velsas princi Viljamu un viņa vecākajiem bērniem princi Džordžu un princesi Šarloti. Pirms tikšanās brāļi Kelsiji arī apjautājušies vai viņiem ir jāklanās nākamajam Lielbritānijas karalim un viņa bērniem.

Runājot savā podkāstā “New Heights”, Treviss atzinās: “Es nebiju pārliecināts, vai man vajadzētu viņiem paklanīties, kniksēt vai vienkārši būt amerikāņu idiotam un paspiest viņiem roku”. Trīskārtējais Superkausa ieguvējs atzinās, ka viņiem nav lūgts ievērot karalisko protokolu. Brālis Džeisons paskaidroja: “Viņi teica, ka neesam oficiālā karaliskajā pasākumā, tāpēc mums nevajag paklanīties vai kniksēt. Ja tā būtu karaliska pasākuma oficiāla tikšanās, tad būtu tas jādara.” Tomēr brāļi piebilda, ka princi uzrunājuši, izmantojot viņa oficiālo titulu. Džeisons sacīja: “Bet es viņu uzrunāju kā Jūsu Karalisko Augstību. Un tāpēc es nejutos mazvērtīgāks.” Treviss arī iepozēja fotogrāfijā līdzās draudzenei un viņas karaliskajiem faniem, ko popzvaigzne uzņēma īsās tikšanās laikā.

Pēc atgriešanās ASV Treviss un Džeisons nespēj vien beigt slavēt princi un viņa bērnus. Podkāstā Treviss saviem klausītājiem apliecinājis, ka tikšanās ar britu karalisko trijotni bijis “absolūts prieks”, Džeisons, kuram pašam ir trīs meitas, piebildis: “Galvenā bija princese Šarlote, lielisks bija arī princis Džordžs, bet viņa bija tik sasodīti burvīga. Es nevaru izteikt, cik ļoti viņa bija superzvaigznīte.”