foto: LETA
Pat vairākus tūkstošus vērtas! Kādas somas izvēlas Latvijas politiķes
Rokassomiņa ir katrai sievietei svarīgs aksesuārs, un Latvijas politiskās elites pārstāves nav izņēmums.
Slavenības
2024. gada 1. jūlijs, 05:39

Pat vairākus tūkstošus vērtas! Kādas somas izvēlas Latvijas politiķes

Vita Zvaigznīte

Žurnāls "Kas Jauns"

Rokassomiņa ir katrai sievietei svarīgs aksesuārs, un Latvijas politiskās elites pārstāves nav izņēmums. Izejot sabiedrībā, dāmas priekšroku dod gan pasaulē pazīstamo luksusa modes namu, gan demokrātisku zīmolu meistardarbiem.

Eiroparlamenta deputāte Inese Vaidere ir iecienījusi itāļu zīmola "Prada" somiņu debesszilā krāsā, apmēram 1600 eiro vērtībā. To viņa parasti saskaņo ar līdzīgas krāsas kleitu. Tādā kombinācijā viņa sastapta gan teātrī, gan pie vēlēšanu iecirkņa.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Inese Vaidere.

Izglītības un zinātnes ministre Anda Čakša ir manīta gan ar franču luksusa zīmola "Chloé" somu (2400 eiro), gan ar demokrātiskā dāņu zīmola "Day Et" divtoņu tašiņu par 120 eiro.

foto: LETA
Izglītības un zinātnes ministre Anda Čakša.

Tieslietu ministre Inese Lībiņa-Egnere vairākkārt redzēta ar ietilpīgu "Michael Kors" somu 313 eiro vērtībā.

foto: LETA
Tieslietu ministre Inese Lībiņa-Egnere.

Tolaik vēl topošā ministru prezidente Evika Siliņa uz tikšanos par koalīcijas veidošanu vairākkārt ieradās ar ietilpīgu 599 eiro vērtu "Aigner" iepirkumu somu – tajā noteikti saiet daudz svarīgu dokumentu!

foto: LETA
Evika Siliņa.

Bijusī Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga beidzamajos gados samērā reti parādās sabiedrībā, taču šādās reizēs viņai līdzi parasti ir "Dior" zīmola somiņa. Šis modelis šobrīd nav pārdošanā tiešsaistē, bet cena varētu būt ap 4500–5000 eiro.

foto: LETA
Latvijas Valsts eksprezidente Vaira Vīķe-Freiberga.

2006. gadā Lielbritānijas karalienes Elizabetes II vizītes laikā Vīķei-Freibergai līdzi bija somiņa, kas ļoti līdzīga modes nama "Hermès Kelly" modelim no krokodilādas. Šādas somiņas cena ir aptuveni 26 000 eiro.

foto: LETA
Lielbritānijas un Ziemeļīrijas Apvienotās Karalistes karaliene Elizabete II un Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga (no labās) pie Brīvības pieminekļa tiekas ar tautu.

Iveta Strautiņa-Ušakova nav politiķe, toties ir politiķa Nila Ušakova sieva ar 1599 eiro vērtu "Salvatore Ferragamo Emmy" somu.

foto: LETA
Eiropas Parlamenta (EP) deputāts, partijas "Saskaņa" kandidāts EP vēlēšanām Nils Ušakovs ar kundzi Ivetu un dēlu Tomu piedalās EP vēlēšanās 80. vēlēšanu iecirknī Rīgas Natālijas Draudziņas vidusskolā.