Kašers skaidro, vai draudzībai ar Samantu Tīnu pienākušas beigas
foto: Instagram/samantatina
Vai draudzībai pienākušas beigas?
Slavenības
2024. gada 27. jūnijā, 12:25

Kašers skaidro, vai draudzībai ar Samantu Tīnu pienākušas beigas

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Multimākslinieks Kašers (īstajā vārdā Kaspars Blūms-Blūmanis) vietnē "Instagram" atzinis, ka vairs neuztur attiecības ar dziedātāju Samantu Tīnu, ar kuru iepriekš bija nešķirami.

Kašers skaidro, vai draudzībai ar Samantu Tīnu pie...

Daudziem sekotājiem jau labu laiku bija radies jautājums par to, vai Kašers joprojām ir draugos ar dziedātāju Samantu Tīnu, ņemot vērā, ka abi vairs neizvieto kopīgus storijus, nekomentē viens otra postus un Kašers arī nepiedalījās Samantas kāzās.

Kašers ar Samantu kļuva par tuviem draugiem, piedaloties šovā "Četri uz koferiem", pēc kura pavadīja daudz laika kopā. Abiem kādu laiku bija arī kopīgs džemperu projekts un Kašers veidojis arī Samantas tērpu Eirovīzijai. Tāpat Samanta piedalījās Kašera kāzās un abi devās kopīgos ceļojumos.

Kašers, atbildot uz sekotāju jautājumiem "Instagram", atzīst, ka vairs neuztur kontaktu ar Samantu.

"Pie reizes gribu darīt zināmu tiem sekotājiem, kuri atkārtoti raksta par džemperīšiem, – mīļie, man ar tiem vairs nav nekāda sakara! Tas bija fantastisks projekts, kurš savā ziņā simbolizēja mūsu draudzību un kopīgos piedzīvojumus. Ik pa laikam kādu no jums redzu džemperītī uz ielas, un vienmēr mani pārņem siltas sajūtas! Taču šobrīd tie vairs neatspoguļo manu realitāti, un to nozīme man ir kļuvusi sveša," raksta Kašers.

Vaicāts, kas liek saprast, ka pietiek gan attiecībās, gan draudzībā, mākslinieks paskaidroja: "Man šķiet, ka visu var izrunāt, mainīt, labot, pieslīpēt, ja ir savstarpēja cieņa vienam pret otru – gan runājot par savu partneri, gan draugu attiecībās. Ja nav cieņas vai tā tiek pārkāpta – tad tā ir mana robeža, un parasti es no attiecībām izeju. Es dodu divas iespējas, trešo nekad!"