Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - fantāzijas seriāls, episkās cīņas turpinājums un izklaide brīvlaikā
foto: Publicitātes
Klāt seriāla "Pūķa nams" ("House of the Dragon") otrā sezona.
TV

Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - fantāzijas seriāls, episkās cīņas turpinājums un izklaide brīvlaikā

Jauns.lv

"Tet TV+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Tet TV", šonedēļ skatieties seriāla "Pūķa nams" otro sezonu, Godzillas un Konga jaunos piedzīvojumus un filmas visai ģimenei īpašajā sadaļā "Izklaide brīvlaikā".

Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - fantāzijas seriāls, ep...

Gatavi karam?

Klāt seriāla "Pūķa nams" ("House of the Dragon") otrā sezona.

Pūķa nams balstīts uz Džordža R. R. Mārtina 2018. gada romānu "Uguns un asinis", kura centrā ir Targarienu dzimta. Seriāls risinās 200 gadu pirms kulta seriālā "Troņu spēle" lūkotajiem notikumiem un vēsta par Vesterosas Targarienu dinastijas namu. Lielākoties tās ir dažādas situācijas un sarežģīto attiecību rezultātā radušies atgadījumi, kas ved uz Targarienu pilsoņu karu, kas pazīstams kā Pūķu deja.

Episkā cīņa turpinās!

Pavisam jauns piedzīvojums apvieno vareno Kongu un baismīgo Godzillu cīņā pret vēl neatklātiem milzu draudiem, kas paslēpti dziļi mūsu pasaules dzīlēs un apdraud viņu – un arī mūsu – pastāvēšanu.

Filma "Godzilla un Kongs: Jaunā impērija" ("Godzilla x Kong: The New Empire") vēl vairāk iedziļinās titānu pagātnē un vēsta par viņu izcelsmi un Galvaskausa salas noslēpumiem, rādot mītisko cīņu, kas palīdzējusi veidot šīs ārkārtējās būtnes un uz mūžu mūžiem tās sasaistījusi ar cilvēci.

Godzillas un Konga jaunos piedzīvojumus skatieties "Tet TV+ Filmu nomā" angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu, angļu vai krievu valodā.

Izklaide brīvlaikā

Atpūšoties no skolas darbiem un mācībām, "Tet TV+" īpašajā sadaļā "Izklaide brīvlaikā" var atrast filmas, domātas gan jaunākajai paaudzei, gan visai ģimenei.

Zirnekļcilvēka, Sonika, Harija Potera un Smurfu dēkas, dziedošs krokodils, Lesijas jaunie piedzīvojumi, Ērika Akmenssirds un viņa draugu fantastiskais ceļojums, Čārlija viesošanās Šokolādes fabrikā, "Adamsu ģimene", "Lielais Indriķis", "Lote no Izgudrotāju ciema", "Ūdensbumba resnajam runcim" – skatāmā pietiks līdz septembrim!