foto: BACKGRID/ Vida Press
Fenomenāli svaru zaudējusī Adele panikā izpērk visu augumu koriģējošo veļu
Britu dziedātāja Adele.
Slavenības
2024. gada 16. jūnijs, 08:36

Fenomenāli svaru zaudējusī Adele panikā izpērk visu augumu koriģējošo veļu

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

36 gadus vecā britu dziedātāja šobrīd ir lieliskā formā. Taču Adele atzinusi, ka joprojām satraucas par figūru un izmanto koriģējošās veļas palīdzību.

Britu zvaigzne iepriekš izcēlās ar kuplām auguma aprisēm, bet tas netraucēja lieliskās balss īpašniecei veidot veiksmīgu karjeru un kļūt slavenai visā pasaulē. Taču, kā redzams, mūziķe pati nebija ar to apmierināta un viņai pietika gribasspēka sevi pārsteidzoši izmainīt. Adele nokritās svarā par 45 kilogramiem!

Tomēr, arī ieguvusi satriecoši slaidu augumu, viņa nepārstāja lietot koriģējošo apakšveļu. Dziedātāja par to atzinās pēc tam, kad zīmols “Spanx” paziņoja, ka pārtrauc ražot ķermeni koriģējošo bodiju līniju. Viņas asistents sazinājies ar koriģējošās veļas kompāniju un Adeles vārdā izteicis lūgumu iegādāties visus vēl atlikušos krājumus.

foto: Shutterstock
Adele pirms un pēc svara zaudēšanas.

“Es tiem uzticos. Nēsāju jau kopš 16 gadu vecuma, tāpēc varu teikt, ka tie ir mani draugi. Tie ir kā puse no manas dzīves. Mans mīļākais “Spanx” produkts ir visa ķermeņa bodijs. Es zinu, ka tie nav seksīgi. Bet man patīk justies droši visās kleitās. Zinu, ka mani apaļumi, kurus mīlu, ir savaldīti. Viņi nolēma vienkārši pārtraukt mana iemīļotā bodija ražošanu. “Spanx” bija ļoti laipni, viņi mums atdeva visu, kas bija palicis. Droši vien nav daudz cilvēku, kas vēlas valkāt koriģējošu veļu visam ķermenim, īpaši Lasvegasā, jo šeit ir pārāk karsti,” paskaidroja 16 “Grammy” balvu ieguvēja.

Dziedātāja pat apzvanījusi savus draugus, lai palūgtu apstaigāt tuvākos apakšveļas veikalus un nopirktu viņai nepieciešamo izmēru bodijus. “Tā nu visi, kurus pazīstu, panikā izpirka visu, kas bija palicis veikalos. Tagad manā ģērbtuvē ir gan lieli, gan mazi izmēri,” atklājusi Adele.

Britu dziedātāja Adele

gallery icon
20