foto: AP/Scanpix
"Viņš bija seriāla ģimenes sirds!" Seriāla “Pilna māja” aktieris godina aizsaulē aizgājušo Bobu Sadžetu jubilejā
Džons Stamoss godinājis Bobu Sadžetu viņa 68. dzimšanas dienā, daloties ar fotogrāfiju “Instagram”.
Slavenības
2024. gada 20. maijs, 11:19

"Viņš bija seriāla ģimenes sirds!" Seriāla “Pilna māja” aktieris godina aizsaulē aizgājušo Bobu Sadžetu jubilejā

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Seriāla “Pilna māja” aktieris Džons Stamoss godinājis savu aizsaulē aizgājušo draugu Bobu Sadžetu viņa 68. dzimšanas dienā, sociālajā vietnē "Instagram" daloties ar vienu no retajām fotogrāfijām, kurā redzamas arī Olsenu dvīnes.

Attēlā redzami vairāki “Pilna māja” aktieri, tostarp Deivs Kuljē, Skots Veingers, Džodija Svītina, Kendisa Kamerona Būrē un dvīnes Mērija Keita un Ešlija Olsenas, kas salīdzinoši reti redzamas kopā ar saviem seriāla kolēģiem.

Fotogrāfijā visi stāv aiz Dambo statujas. Kā raksta Stamoss, fotogrāfija uzņemta tai pašā dienā, kad notika Sadžeta bēres 2022. gadā.

"Daudz laimes dzimšanas dienā, Bob! Šī fotogrāfija ir uzņemta, kad mēs visi sapulcējāmies viņa bērēs. Lai arī Bobs tur nebija fiziski, viņa gars bija nepārprotami klātesošs, silti ieskaujot mūs kopīgās atmiņās, kas izraisīja gan smieklus, gan asaras. Tajā dienā katrs no mums juta viņa prombūtnes smagumu un saiknes spēku, ko viņš bija izveidojis starp mums. Bobs bija “Pilna mājas” ģimenes sirds,” rakstīja Stamoss.

Ierakstu komentējusi arī aktrise Džodija Svītina, kas seriālā “Pilna māja” atveidoja Boba Sadžeta atveidotā varoņa Denija meitu Stefāniju: “Šis laiks kopā bija tik īpašs... sāpīgs. Bet mēs visi sanācām kopā tieši tā, kā viņš to būtu vēlējies.”

Arī fani nav slēpuši sajūsmu par redzēto fotogrāfiju, novērtējot iespēju redzēt arī Olsenu dvīnes, it īpaši pēc tam, kad viņas izvēlējās nepiedalīties seriāla “Pilna māja” uzņemtajā turpinājumā, ko no 2016. līdz 2020. gadam veidoja platforma "Netflix".

Kā zināmjs, komiķis un seriāla "Pilna māja" personāža Denija Tenera atveidotājs Bobs Sadžets devās aizsaulē 2022. gada 9. janvārī. Aktieris tika atrasts miris viesnīcas “Ritz-Carlton” numurā, Orlando, ASV.

Sadžets atpazīstamību sabiedrībā ieguva ar trīs meiteņu atraitņa tēva lomu ABC seriālā “Pilna māja”, vēlāk kļūstot par šova “Amerikas smieklīgākie videokuriozi” vadītāju.

2021. gada intervijā ar Džeiku Tapperu, aktieris atklājis, ka viņa karjeras ceļš bija negaidīts. “”Pilna māja” bija nejaušība. Mani atlaida no "CBS" un lūdza piedalīties seriālā,” pastāstīja Sadžets.