foto: Instagram/joebaena / Vida Press
Kā tagad izskatās Arnolda Švarcenegera bijusī mīļākā, kura dāvāja viņam ārlaulības bērnu?
Arnolda Švarcenegera ārlaulības dēls Džozefs Baena Mātes dienā kopā ar savu mammu Mildredu Baenu.
Slavenības
2024. gada 14. maijs, 18:22

Kā tagad izskatās Arnolda Švarcenegera bijusī mīļākā, kura dāvāja viņam ārlaulības bērnu?

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Arnolda Švarcenegera ārlaulības dēls Džozefs Baena (26) sociālajos tīklos padalījies ar retu fotogrāfiju kopā ar savu mammu Mildredu Baenu, kura pirms daudziem gadiem bija aktiera mīļākā un ģimenes mājkalpotāja.

Arnolda Švarcenegera bijusī mīļākā un mājkalpotāja reti redzēta plašākā sabiedrībā un vēl retāk sociālo tīklu ierakstos. Abu kopīgais dēls Džozefs Baena, atzīmējot Mātes dienu, savos “Instagram” stāstos publiskojis attēlu, kurā redzama arī Mildreda. Džozefs un viņa māte plati smaida kamerai, Mildreda rokā tur rozā un zeltītu un melnu balonu saišķi. Viņai redzams arī liels ziedu pušķis, kas aptīts ar brūnu pergamenta papīru, kam līdzās ir šokolādes kūka. Mildreda bija ģērbusies melnā mežģīņu kleitā ar garajām piedurknēm un pusgaros brūnos matus ieveidojusi vieglos viļņos. Džozefs smaida, stāvēdams mammai aiz muguras, tērpies baltā kreklā un tumšās biksēs.

foto: Instagram/joebaena
Arnolda Švarcenegera ārlaulības dēls Džozefs Baena Mātes dienā kopā ar savu mammu Mildredu Baenu.

Zinātāji apgalvo, ka Arnolds Švarcenegers neuzturot kontaktus ar Mildredu, taču “cienot viņu kā sava bērna māti”. Kāds avots izdevumam “Daily Mail” pastāstījis: “Arnolds un Mildreda nesatiekas, bieži nesarunājas, ja vispār sarunājas, taču viņš interesējas, vai ar Mildredu viss ir kārtībā un uzzina, kā viņai klājas, caur Džozefu.” Paziņa piebildis: “Viņš priecājas, ka Džozefam ir lieliskas attiecības ar mammu. Lai gan ar šo dēku beidzās viņa laulība ar Mariju, viņš Mildredu ciena kā sava bērna māti. Viņš joprojām atbalsta Džozefu, ja vien dēlam ir nepieciešams kāds padoms. Taču viņa ikdienas dzīve ar Mildredu nav nekādi saistīta.”

Mildredai, kura divus gadu desmitus bija Švarcenegeru ģimenes mājkalpotāja, bija īslaicīga dēka ar Holivudas aktieri, kuras rezultātā pasaulē nāca dēls Džozefs. Kad šī dēka nāca gaismā, izira Arnolda 25 gadus ilgā laulība ar Mariju Šraiveri. Kāds avots izteicies, ka ar Mildredu aktierim bijis “vienas nakts sakars”, un tas nav bijis ilgstošs romāns. “Lai gan situācija nebija ideāla un radīja daudz problēmu, viņš mīl savu dēlu. Arnolds negrasās cīnīties ar likteni. Ir tā, kā ir. Lai gan ar Mildredu nav nekādu attiecību, viņš netur ļaunu prātu,” izteicies aktierim pietuvināts avots.

Tā izaudzis Arnolda Švarcenegera dēls Džozefs Baena

gallery icon
20

Holivudas spraiga sižeta filmu zvaigznei ir vēl četri kopīgi bērni ar šķirto sievu Mariju Šraiveri: Patriks (30), Ketrīna (34), Kristofers (26) un Kristīna (32). No visiem Švarcenegera bērniem Džozefs ir vienīgais, kurš atteicies no slavenā uzvārda.

Viesojoties raidījumā “Good Morning Britain”, viņš pastāstījis: “Manuprāt, galvenais ir tas, ka es cenšos visu darīt pats un veidoju karjeru ar savu gribu, apņēmību un darba ētiku. Visu daru tikai pats.” Džozefs apliecinājis, ka ģimene viņu atbalsta, taču nekontrolē un nenosaka, kas būtu jādara. “Es to ļoti novērtēju un domāju, ka ir patiešām svarīgi augt kā cilvēkam, darot un domājot visu pašam.”

Arnolds Švarcenegers un Marija Šraivere laiku lokos

gallery icon
40