Rajecka vīra jubileju nosvin uz kuģa un citi nedēļas spilgtākie notikumi. FOTO
Olgas vīrs Ivo Bankavs jubileju svinēja uz kuģa, saņemot dāvanas gan no tuviniekiem, gan triumfējot kuģa loterijās. Viņš iepozēja arī selfijos kopā ar savu kundzi Olgu Rajecku.
Slavenības
2017. gada 10. februāris, 13:34

Rajecka vīra jubileju nosvin uz kuģa un citi nedēļas spilgtākie notikumi. FOTO

Jauns.lv

Aizvadītās septiņas dienas bija dažādiem spilgtiem notikumiem bagātas. Te Olga Rajecka vīra dzimšanas dienu nosvinēja uz kuģi, te Holivudas zvaigzne izbrīna ar kleitiņu, te politiķu un kultūras ļaudis dodas uz pirmizrādi, bet Arstarulsmirus kļuvis par lektoru un sniedz vērtīgus padomus, kā uzlabot dzīvi.

Piedāvājam atskatu uz nedēļas interesantākajiem notikumiem.

NEDĒĻAS BALLĪTE! Olga nosvin vīra jubileju

5. februārī 45 gadi palika Olgas Rajeckas vīram Ivo Bunkavam. Savu dzimumdienu Ivo bija izvēlējies pavadīt uz kruīzkuģa “Romantika” Baltijas jūrā kopā ar Olgu un viņas meitu Mariju Miglinieci.

NEDĒĻAS KLEITIŅA. Holivudas aktrises dīvainais tērps

Holivudas aktrise Keita Bosvorta (34) redzēta Londonā gaisīgā un romantiskā mini kleitā. Taču tās asimetriskais dizains un redzamā apakšveļa samulsinājis daudzus fanus...

NEDĒĻAS PIRMIZRĀDE. Prominences dodas uz Latvijas Nacionālo teātri

5. februārī pirmizrādi Latvijas Nacionālajā teātrī piedzīvoja izrāde jauniešiem un vecākiem “Savādais atgadījums ar suni naktī”. To apmeklēja daudzi sabiedrībā pazīstami ļaudis.

NEDĒĻAS UZSTĀŠANĀS. Lady Gaga “Super Bowl” kausa izcīņā

Pasaule atzinīgi novērtējusi popzvaigznes Lady Gaga (30) uzstāšanos „Super Bowl” kausa izcīņas starplaika šovā, nosaucot to par vienu no labākajiem priekšnesumiem dziedātājas karjerā.

NEDĒĻAS KONKURSANTI. Pārsauļojusies Linda Leen cierē uz Eirovīziju

Sākusies starptautiskā dziesmu konkursa Eirovīzija 2017 nacionālā atlase “Supernova 2017” un zināmi jau pirmie pusfinālisti. Tie ir Lauris Valters, Linda Leen, “Franco Franco” un Miks Dukurs.

NEDĒĻAS LEKTORS. Arstarulsmirusa lekcijas ir pieprasītas

6. februāra vakarā kultūras pilī „Ziemeļblāzma” Arstarulsmirus jeb kādreizējais mūziķis Gustavo vadīja pirmo lekciju cikla nodarbību „Pašregulācijas prasmes iekšējo resursu vairošanai”, uz kuru bija ieradušies negaidīti daudz interesentu.

NEDĒĻAS PRIEKS. Egliens atveseļojies

Latvijas Nacionālā teātra aktieris Mārtiņš Egliens pēc vairāku mēnešu ilgas cīņas ar veselības problēmām ir atveseļojies un atkal priecē skatītājus. Šajā nedēļā pēc gandrīz pusgadu ilgas pauzes viņš atgriezās uz skatuves.

NEDĒĻAS SKAISTULIS. Latvietis starp "Mister International" favorītiem

Šobrīd saulainajā Taizemes galvaspilsētā Bangkokā notiek viens no pasaules prestižākajiem vīriešu skaistumkonkursiem “Mr. International”. Tajā Latviju pārstāv Misters Latvija 2016 Matīss Pastars, kurš starp 36 finālistiem tiek minēts kā viens no favorītiem. Viņu dēvē par “īpatnēji skaistu”.

NEDĒĻAS DĀVANA. Tā futbolists lūdz piedošanu piekrāptajai draudzenei

Anglijas Premjerlīgas kluba "Manchester City" aizsargs Džons Stounss, kurš pērn britu medijos daudz aprunāts sava sānsoļa dēļ, nolēmis atvainoties savai mīļotajai meitenei, ar kuru ir kopā jau kopš bērnības, nopērkot teju četrus miljonus vērtu māju Češīrā.

NEDĒĻAS KINO. Dāmas maskās ierodas uz „Tumsa piecdesmit nokrāsās” pirmizrādi

8. februāra vakarā kinoteātrī „Citadele” notika ilgi gaidītās romantiskās filmas „Tumsa piecdesmit nokrāsās” Latvijas pirmizrāde. Uz to ieradās simtiem dāmu, turklāt dažas no viņām ievēroja arī pasākuma tematiku – rotājās skaistās un noslēpumainās sejas maskās.

NEDĒĻAS JAUTRĪBA. Dažas ne visai veiksmīgas bildītes

Ir teiciens "ja kaut vēlies izdarīt labi, dari to pats," taču uz šiem selfiju varoņiem tas neattiecas. Šo pašbilžu autori bija tik aizņemti ar paštīksmināšanos, ka nepievērsa uzmanību pikantām un smieklīgām detaļām, kas redzamas fonā.

Kasjauns..lv/Foto: Vida Press, Mārtiņš Ziders, Nauris Garkaklis, no Izdevniecības Rīgas viļņi arhīva