foto: AFF-USA/Shutterstock/ Vida Press
Vai Dženifera Anistone savos memuāros runās par Breda Pita un Andželinas Džolijas dēku?
Dženifera Anistone šā gada 12. aprīlī.
Slavenības
2024. gada 28. aprīlis, 07:37

Vai Dženifera Anistone savos memuāros runās par Breda Pita un Andželinas Džolijas dēku?

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Holivudas aktrise Dženifera Anistone gatavojas ķerties pie savas biogrāfiskās grāmatas rakstīšanas. Vēlmi dokumentēt dzīvesstāstu ekrāna zvaigzne izteica jau pirms diviem gadiem.

Seriāla “Draugi” zvaigzne Dženifera Anistone esot “beidzot gatava” uzrakstīt vaļsirdīgus memuārus par savu dzīvi, par to izdevumam “Life and Style” izteicies kāds aktrisei pietuvināts avots. Viņš arī piebildis, ka Dženiferu iedrošinājis bijušais kolēģis nelaiķis Metjū Perijs, kurš savu grāmatu “Draugi, mīlestības un Lielais Drausmīgais” (“Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing”) izdeva vienu gadu pirms traģiskās nāves 54 gadu vecumā.

Dženifera Anistone un Breds Pits

Dženifera Anistone un Breds Pits.

gallery icon

Paziņa izteicies, ka Anistone sapratusi, ka “dzīve ir īsa, kāpēc gan to nedarīt tagad?” Avots arī apliecinājis, ka aktrise plāno atklāt noslēpumus, ko “viņa nekad nav stāstījusi”. Viena no tēmām, par kuru Dženiferas faniem visvairāk interesētu lasīt, ir viņas bijušā vīra Breda Pita dēka ar Andželinu Džoliju, kas noveda pie sāpīgās šķiršanās, norādījis avots. “Džena zina, ka cilvēki vēlas dzirdēt visu par viņas mīlas dēku ar Bredu un patiesību par viņu šķiršanos, jo īpaši tāpēc, ka Breds un Andželina tagad ir šķīrušies, bet Džena un Breds atkal atjaunojuši saikni,” paskaidroja zinātājs.

Dženifera Anistone un Breds Pits "SAG-Awards-2020" aizkulisēs

Dženifera Anistone un Breds Pits "SAG-Awards-2020" aizkulisēs.

gallery icon

Lai gan bijušais pāris šobrīd ir draudzīgās attiecībās, Anistone savos memuāros varētu detalizēti pastāstīt par piecus gadus ilgušo laulību ar filmas “Cīņas klubs” zvaigzni un viņu publiski daudz apspriesto šķiršanos. “Dženai bija vajadzīga ilga terapija, lai iegūtu mieru par neveiksmīgo laulību ar Bredu un citiem romāniem, kas neizdevās,” izteicies paziņa. “Taču šajā stāstā ir vēl kas daudz vairāk, piemēram, kāpēc viņiem nebija kopīga bērna.”