foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/ Vida Press
Dženifera Anistone pastāsta, kā bijis filmēt seksa ainu
Dženifera Anistone.
Slavenības
2023. gada 12. decembris, 16:16

Dženifera Anistone pastāsta, kā bijis filmēt seksa ainu

Jauns.lv

Holivudas aktrise Dženifera Anistone komentējusi seksa ainu, kas skatītājus pārsteidza šā gada oktobrī.

Seriāla “The Morning Show” skatītāji sacēla lielu ažiotāžu pēc tam, kad “AppleTV+” demonstrētā seriāla trešās sezonas vienā no epizodēm bija noskatījušies vētrainu seksa ainu ar Dženiferu Anistoni (54) un Džonu Hammu (52).

Dženifera Anistone un Džons Hamms intīmā ainā seriālā “The Morning Show”

gallery icon

Jaunākajā intervijā žurnālam “Variety” Anistone pastāstījusi par intīmās ainas filmēšanu ar seriāla “Mad Men” zvaigzni Hammu.

“Viņi mums jautāja, vai mēs gribam intimitātes koordinatoru. Esmu no vecajiem laikiem, tāpēc pajautāju – ‘Ko tas nozīmē?’” atceras Anistone.

“Viņi atbildēja – ‘Kad tev kāds jautā, vai viss ir kārtībā’, un es nodomāju – ‘Ak, nē, šis jau tā ir pietiekami neērti!’ Mēs esam pieredzējuši – tiksim galā.”

Intimitātes koordinatori Holivudā kļūst arvien izplatītāki. Taču, daži aktieri no “vecajiem laikiem”, kā Anistone pati sevi nodēvējusi, nav tos iecienījuši. Viņu skaitā ir arī “Troņu spēles” aktieris Šons Bīns, kurš uzskata, ka šādu koordinatoru klātbūtne “iznīcina” tā brīža “dabisko” uzvedību.

Seriāla “The Morning Show” sērijā, kurai dots nosaukums “The Stanford Student” ziņu dienesta vadītāja Aleksa Levija (Anistone) kaila guļ virs tehnoloģiju miljardiera Pola Marka (Hamms) pēc tam, kad pēc spraigas intervijas abi ļāvušies intīmai tuvībai.

foto: BACKGRID/ Vida Press
Dženifera Anistone un Džons Hamms intīmā ainā seriālā “The Morning Show”.

“Dženiferai Anistonei šāds skūpsts uz ekrāna nav bijis kopš Rosa un Reičelas laikiem,” sociālajos medijos komentējis kāds skatītājs, atsaucoties uz Anistones lomu seriālā “Draugi” (“Friends”).

foto: AppleTV+ / BACKGRID/ Vida Press
Dženiferas Anistones un Džona Hamma skūpsts.

“Es pievienošu kafijai kolagēnu, ja varu iegūt tādu ķermeni,” rakstīja otrs, piebilstot: “Sasodīts, meitēn!”

“Kurš atļāva Dženiferai Anistonei būt tik kailai seriālā “The Morning Show”,” jokoja trešais. “Šī lēdija noveco kā labs vīns, un viņa liks man iedegties.”

Anistone paskaidrojusi, ka viņu ar Džonu Hammu vienojusi sena draudzība, pirms abi uz ekrāniem novilkuši drēbes.

“Tas bija jautri. Es pazīstu Hammanatoru [Džonu Hammu] jau ļoti, ļoti sen. Džons bija tāds džentlmenis – es domāju katru viņa kustību, pagriezienu – ‘Vai tev viss kārtībā?’”

Režisore un izpildproducente Mimi Ledere pastāstījusi par ainu izdevumam “Variety”: “Bija slēgts filmēšanas laukums un divi ļoti pieauguši aktieri, kuri ļoti labi saprata stāstījuma būtību un bija daļa no tā. Mēs gribējām, lai būtu jutekliski. Mēs gribējām, lai būtu seksīgi. Mēs gribējām, lai būtu pieauguši. Mēs gribējām, lai būtu emocionāli. Viņi to tiešām parādīja.”