foto: CAMERA PRESS/Chris Ashford / Vida Press
Zināms, kas Dženiferai Anistonei sakāms par Breda Pita jaunajām attiecībām
Dženiferai Anistonei ir draudzīgas attiecības ar savu šķirto vīru Bredu Pitu. Ko aktrise domā par viņa jauno mīļoto?
Slavenības
2023. gada 24. janvāris, 14:05

Zināms, kas Dženiferai Anistonei sakāms par Breda Pita jaunajām attiecībām

Jauns.lv

Tiek ziņots, ka Dženifera Anistone “esot izbrīnīta” par vecuma starpību, kas pastāv starp Inesi de Ramonu un Bredu Pitu.

Kāds abiem aktieriem tuvs iekšējais avots šo informāciju atklājis plašākai sabiedrībai.

Breda Pita jaunā mīlestība Inese de Ramona

gallery icon

Anonīmais ziņu pienesējs žurnālam “Closer” izteicies: “Džena un Breds pēdējos gados ir kļuvuši ļoti draudzīgi, bet šis jaunais romāns ir licis viņai nedaudz atkāpties.”

Esošo situāciju pasliktinājusi Breda un Ineses vecuma atšķirība, kas “noteikti lika Dženai izbrīnā piepacelt uzacis - viņa draugiem atzinusies, ka viņai par to ir slikta priekšnojauta”.

Dženifera Anistone un Breds Pits "SAG-Awards-2020" aizkulisēs

Dženifera Anistone un Breds Pits "SAG-Awards-2020" aizkulisēs.

gallery icon

Tiem, kas neseko līdzi bulvārpreses notikumiem, atgādinām, ka Breds Pits un Inese de Ramona pirmo reizi sabiedrībā kopā nofotografēti aizvadītā gada novembrī, kad kopā apmeklēja Bono koncertu. Savukārt kāds vārdā nenosaukts paziņa slavenību žurnālam tolaik atklāja, ka viņi “ir kopā jau vairākus mēnešus”.

Ziņa par Anistones pārdomām par bijušā vīra jaunajām attiecībām sekojusi īsi pēc tam, kad izskanējuši minējumi, ka Dženifera neesot jutusies ērti, lai sazinātos ar Bredu viņa brīvdienu laikā Meksikā, jo “zinājusi, ka viņam pie sāniem ir jauna meitene”.

Šā gada pirmajās dienās slavenību žurnāls “People” rakstīja, ka jaunais pāris Kabosanlūkasā ieradies īsi pirms svētku nedēļas nogales un jauno gadu sagaidījis kopā tūristu iecienītajā kūrortā Meksikā.

“Viņiem viss ir labi. Nav nekāda stresa. Breds to izbauda,” norādījis zinātājs.

Dženifera Anistone un Breds Pits

Dženifera Anistone un Breds Pits.

gallery icon

Anonīmais paziņa pastāstījis, ka 59 gadus vecais aktieris “šobrīd nesatiekas ne ar vienu citu”, kā tikai 32 gadus veco modeli un juvelierizstrādājumu dizaineri. “Viņš pavada aizvien vairāk laika ar Inesi,” apliecinājis zinātājs. “Viņš ir ļoti laimīgs.”

Kopīgi sagaidītais jaunais gads sekojis vien dažas nedēļas pēc Breda 59. dzimšanas dienas ballītes, kuru apmeklēja arī Inese. Paparaci abus bija nofotografējuši kopā Pita jubilejā 18. decembrī, Kalifornijā.

Inese de Ramona iepriekš bijusi precējusies ar seriāla “The Vampire Diaries” zvaigzni Polu Vesliju, ar kuru izšķīrās 2022. gadā.

Žurnāls “People” par Pola Veslija un Ineses de Ramonas šķiršanos rakstīja septembrī, norādot, ka laulātais pāris dzīvojot šķirti jau vairākus mēnešus.

“Viņu lēmums šķirties ir abpusējs un tika pieņemts pirms pieciem mēnešiem,” komentēja pārstāvis. “Viņi lūdz privātumu šajā laikā.” Tas nozīmē, ka šī laulība izira jau aizvadītā gada aprīlī.