foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Sandijs Semjonovs ar sievu nosvin laulības 25 gadu jubileju - viņiem izdevās pārvarēt ģimenes krīzi
Sandijs un Jana Semjonovi.
Slavenības
2024. gada 11. aprīlis, 06:33

Sandijs Semjonovs ar sievu nosvin laulības 25 gadu jubileju - viņiem izdevās pārvarēt ģimenes krīzi

Santa Sergejeva

Žurnāls "Kas Jauns"

Dokumentālo stāstu autoram un producentam Sandijam Semjonovam ar sievu Latvijas Televīzijas Programmu daļas direktori Janu Semjonovu izdevies pārvarēt attiecību krīzi, un pirms pāris nedēļām abi nosvinēja laulības 25. gadadienu.

Kā raksta žurnāls "Kas Jauns", par krīzi Semjonovu laulībā tika runāts pirms kāda laika, kad acīgākie vērotāji pamanīja – Sandijs vairs nenēsā laulību gredzenu. Nu laulību riņķis atkal rotā viņa zeltnesi.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Sandijs Semjonovs paša radītā dokumentālā stāsta "Ātruma skartie" pirmizrādē. Sandija zeltnesī atkal mirdz laulību gredzens.

Uz jautājumu, kā tad klājas viņa laulībai, Semjonovs teic – viss ir vislabākajā kārtībā: “Pirms pāris nedēļām nosvinējām mūsu kāzu 25 gadu jubileju. Mūsu vecākajai meitai Norai ir 25 gadi, viņa studē Latvijas Kultūras akadēmijā teātra un kino producēšanu. Varbūt varēsim nodot savas iemaņas jaunajai paaudzei. Dēlam Markam ir 18 gadu, viņš mācās vidusskolā un spēlē hokeju, 16 gadu vecā meita Māra mācās vidusskolā. Mūsu ģimenes visjaunākajam bērnam – dēlam Krišam – ir četri gadi. Viņš mums dod dzīvesprieku. Jāteic, ka Krišs mūs visus satur kopā, jo lielajiem jau ir katram sava dzīve.”

Sarunā ar "Kas Jauns" Sandijs Semjonovs atklāj, ka šobrīd viņš ir dokumentālo stāstu pilna laika režisors: “Vienbrīd vadīju "Preses klubu", bet tad sapratu, ka ir grūti noturēt ritmu, jo mēs bieži vien ar filmēšanas grupu kaut kur izbraucam ārpus Latvijas. Mums ir sava filmu studija, paši veidojam visādus projektus. Nupat kā bijām Brazīlijā, tūlīt filmēšanas grupa brauc uz Ekvadoru, un vēl pavisam drīz dodamies arī uz Filipīnām filmēt vienu raidījumu. Diezgan daudz sanāk braukāt, bet tas ir labi – atgriežoties mājās, varam novērtēt, cik pie mums tomēr ir labi, par spīti daudzām nebūšanām un negācijām.” Beidzamais laiks Semjonovam bijis ļoti ražīgs, vienlaikus strādājis pie vairākiem dokumentālajiem stāstiem, kas šogad cits pēc cita tiek nodoti skatītāju vērtējumam. Nupat kā pirmizrādi piedzīvoja "Ātruma skartie" par Latvijas rallija pilotu Mārtiņu Sesku.

Dokumentālās filmas "Ātruma skartie" pirmizrāde "Splendid Palace" 27.03.2024.

Dokumentālās filmas "Ātruma skartie" pirmizrāde "Splendid Palace". Filma ir stāsts par ātrāko Latvijas rallija pilotu Mārtiņu Sesku, kurš pārstāv jau ...

gallery icon

Tūlīt ar Reini Ošenieku pabeigsim filmu par bijušo basketbolistu Kasparu Kambalu, to filmējām četrus gadus. Tagad arī taisām filmu par Sandi Ozoliņu, manuprāt, viņš ir viens no tiem hokejistiem leģendām, kas ir pelnījis dokumentālu stāstu. Tas arī ir garais projekts, pie kura divarpus gadu strādājam. Tāpat mums top arī vairākas doķenes par mūziku. Esam arī sākuši strādāt pie filmas par paralimpisko jātnieku Rihardu Snikus, jo šovasar ir Parīzes paralimpiskās spēles. Tikko arī nodevām televīzijas skatītājiem seriālu par Latvijas katastrofām,” ar paveikto palepojas Semjonovs.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnālā "Kas Jauns"!