foto: DPPA/Sipa USA/ Vida Press
Megana Mārkla nejūtas pietiekami droši, lai kopā ar princi Hariju un bērniem viesotos Anglijā
Saseksas hercogiene Megana Mārkla.
Slavenības
2024. gada 9. aprīlis, 14:55

Megana Mārkla nejūtas pietiekami droši, lai kopā ar princi Hariju un bērniem viesotos Anglijā

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Megana Mārkla kopā ar bērniem plānoja nākammēnes pievienoties princim Harijam un apmeklēt Lielbritāniju. Taču iecerētie plāni varētu arī neīstenoties, jo Saseksas hercogiene “nejūtoties droši”.

Tiek ziņots, ka Megana Mārkla, iespējams, mainījusi domas par savas ģimenes gaidāmo vizīti Apvienotajā Karalistē, jo pēc Saseksas hercogu dienas plānu noplūdes pastāvot bažas viņu bērnu drošībai, – norādījis kāds informācijas avots.

Tā Megana Mārkla un princis Harijs dodas uz “Women of Vision” ceremonijas vakaru Ņujorkā un mājup

gallery icon

42 gadus vecā divu bērnu māmiņa sākotnēji plānoja atgriezties Lielbritānijā kopā ar princi Hariju un bērniem nākamajā mēnesī, taču tagad izteikts pieņēmums, ka Meganas raizes par drošību var novest pie būtiskām izmaiņām plānos, kā rezultātā Harijs atkal varētu doties ceļojumā uz dzimteni viens pats.

Iekšējās informācijas avots žurnāla “OK!” britu izdevuma reportierim atklājis, ka Harijs nav sajūsmā par iespējamām izmaiņām plānos, jo viņš tagad vairāk nekā jebkad agrāk izjūt ciešu saikni ar Lielbritāniju, īpaši tāpēc, ka viņa tēvs un brāļasieva Keita Midltone šobrīd cīnās ar vēzi.

Megana Mārkla viesojas pie bērniem slimnīcā 2024. gada martā

gallery icon

“Tagad ir nonācis tiktāl, ka Megana nevēlas ierasties Apvienotajā Karalistē kopā ar bērniem. Viņa nejūtas droši,” paskaidrojis avots. “Pašlaik ir jautājums, vai ģimenei vajadzētu ierasties ar papildus drošību, vai arī Harijam vajadzētu doties ceļā vienam,” raksta “The Mirror”.

Saskaņā ar avota teikto, 39 gadus vecais Harijs ir lūdzis sievu pārdomāt savu lēmumu, sakot viņai: “Es nevēlos to darīt viens”, jo cer uz Meganas atbalstu grūtajā periodā.

Princis Harijs ierodas Londonas Augstākajā tiesā 2023. gada jūnijā

gallery icon

Harijs nelabprāt dodas uz Lielbritāniju viens pats un vēlētos, lai ģimene viņam pievienotos vizītēs, taču aizkulišu problēmas to apgrūtina, apgalvojis kāds pārim pietuvināts cilvēks.

Saseksas hercogu plānotais brauciens uz Lielbritāniju uz “Invictus Games” spēļu 10. gadadienas pasākumu 8. maijā tagad ir zem jautājuma zīmes, jo tikušas nopludinātas detaļas par gaidāmo vizīti, radot bažas par pāra un viņu bērnu drošību. “Gan Harijs, gan Megana plānoja ierasties Apvienotajā Karalistē, taču, kad tika publiskots precīzs viņu ierašanās laiks un datums, viņa sāka pārdomāt šo ideju,” norādījis informācijas avots.

Megana Mārkla pievienojas princim Harijam “Invictus Games 2023” Draugu un ģimenes pieņemšanā

gallery icon

Zinātājs piebildis: “Visu laiku bija zināms, ka “Invictus Games” 10. gadadienas dievkalpojums notiks maijā, taču Saseksas hercogi centās slēpt no sabiedrības precīzu datumu, baidoties par savu drošību. Kad šis datums netīšām tika pievienots Svētā Pāvila katedrāles oficiālajā mājaslapā, tas mainīja visu plānotās vizītes dinamiku.”

Avots atklājis, ka Meganas Mārklas nevēlēšanās atgriezties Apvienotajā Karalistē nav saistīta tikai ar bailēm par drošību. Viņa arīdzan satraucas, ka atkal nonāks trauksmi izraisošā vidē, kur jūtas nevēlama.

Princis Viljams un hercogiene Ketrīna kopā ar princi Hariju un Meganu Mārklu aplūko pie Vindzoras pils atstātos ziedus karalienes piemiņai

gallery icon

Savukārt princis Harijs ļoti ilgojoties atgriezties Lielbritānijā, jo dziļi jūt līdzi tēvam un brāļasievai viņu sarežģījumos ar veselību.

Saseksiem tuvi avoti vēsta, ka Harijs cenšas līdzsvarot savu atbalstu brāļasievai Ketrīnai ar apņemšanos pret sievu. “Harijs un Megana pēdējo nedēļu laikā ir pauduši atbalstu gan karalim, gan Keitai,” apliecinājis avots. “Abi bija ļoti sarūgtināti par uzzināto.”

Princis Harijs un Megana Mārkla apmeklē pateicības dievkalpojumu Londonā 2022. gada 3. jūnijā

gallery icon

“Ierodoties Lielbritānijā, Harijs ļoti vēlas apciemot gan karali, gan Keitu, taču viņš zina, ka būs grūti panākt, lai Megana viņam pievienotos. Megana ir daudz pārdzīvojusi, tāpat kā tagad arī viņa tēvs un svaine. Harijs vēlas būt līdzās savai ģimenei, taču viņam ir jāatrod pareizais līdzsvars, lai atbalstītu viņus un sievu vienlaikus.”

Tiek apgalvots, ka Harijs ir personīgi sazinājies ar Ketrīnu pēc viņai noteiktās diagnozes un ir “dziļi noraizējies” par viņas veselību. Princis esot personīgi sazinājies ar svaini, cerībā uzlabot abu ģimeņu savstarpējās attiecības.

Princis Harijs un hercogiene Ketrīna

Princis Harijs un hercogiene Ketrīna.

gallery icon

“Harijs ir sazinājies ar Keitu, bet viņš pauda laba vēlējumus savā un sievas vārdā,” norādījis avots. “Harijs ļoti vēlētos, lai Ārčijam un Lilibetai būtu labākas attiecības ar brālēniem un māsīcu, kā arī dažiem viņa draugu bērniem. Harijam ir sajūta, ka viņi jau pārāk ilgi bijuši prom no Apvienotās Karalistes un vēlas sākt veidot savu dzīvi šeit. Nav runa par pilna laika dzīvi Lielbritānijā, bet par otrajām mājām, ko regulāri apmeklēt.”

Megana, Harijs un princis Čārlzs

gallery icon

Britu prinču Viljama un Harija ģimenes apmeklē polo spēli

Britu prinču Viljama un Harija ģimenes apmeklē polo spēli 2019. gada 10. jūnijā.

gallery icon