foto: action press/ Vida Press
"Borata" zvaigznes Sašas Barona Koena 14 gadu ilgā laulība galā
Saša Barons Koens ar sievu Ailu Fišeri 2020. gadā.
Slavenības
2024. gada 9. aprīlis, 05:32

"Borata" zvaigznes Sašas Barona Koena 14 gadu ilgā laulība galā

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Britu komiķa Sašas Barona Koena (52) sieva, austrāliešu aktrise Aila Fišere (48) bija nolēmusi šķirt laulību jau vairākus gadus pirms pāra oficiālā paziņojuma, par to tagad informē ārvalstu plašsaziņas līdzekļi.

Vārdā neminēts informācijas avots nesen izdevumam “The Sun” pastāstījis, ka 48 gadus vecā aktrise Aila Fišere jau 2022. gadā vērsusies pēc padoma pie slavenību aprindās atzītās šķiršanās lietu advokātes baroneses Fionas Šakltonas.

Šī informācija nonākusi atklātībā pēc tam, kad Saša Barons Koens un Aila Fišere “Instagram” kontā publicēja kopīgu paziņojumu, ka izbeidz savu laulību.

foto: Instagram

“Pēc garās tenisa spēles, kas ilga vairāk nekā divdesmit gadu, mēs beidzot noliekam savas raketes. 2023. gadā mēs kopīgi iesniedzām pieteikumu par laulības šķiršanu. Mēs vienmēr savu privātumu esam noteikuši par prioritāti un klusi strādājām pie šīm pārmaiņām,” rakstīja laulātais pāris, savu 5. aprīlī publiskoto paziņojumu papildinot ar fotogrāfiju, kurā abi redzami tenisa spēlētāju tērpos.

Pāris turpināja: “Mēs mūžam dalīsimies uzticībā un mīlestībā pret saviem bērniem. Mēs patiesi novērtējam, ka respektējat mūsu ģimenes vēlmi pēc privātuma.”

Pārim pietuvinātais avots izdevumam “The Sun” atklājis, ka advokāte juriste Fiona Šakltona, kura par konsultācijām iekasē 550 dolārus stundā, ieteikusi Ailai Fišerai iet “draudzīgu ceļu”, šķiroties no populārā komiķa.

foto: Sipa USA/ Vida Press
Saša Barons Koens un Aila Fišere.

“Aila jau kādu laiku zināja, ka laulība ir beigusies, un pēc dažām grūtām sarunām ar Sašu pieņēma lēmumu konsultēties ar šķiršanās advokātu. Tas notika jau 2022. gada vasaras sākumā. Fionu Šekltonu ieteica kopīgi paziņas, un Aila sazinājās ar viņas biroja pārstāvi,” atklāja zinātājs.

Avots piebilda: “Viņai arī tika ieteikts meklēt advokātu ASV, kur pārim ir mājas. Fiona ir apbrīnojama juriste. Ārkārtīgi draudīga gan reputācijas, gan spēju ziņā.”

Aila Fišere un Saša Barons Koens laulības šķiršanu pieteikuši aizvadītā gada septembrī un tikai tagad – aprīļa sākumā – par to nolēmuši paziņot publiski.

Komiķa Sašas Barona Koena spožāki tēli un iziešanas sabiedrībā

"Borata", "Ali G", "Bruno" un daudzu citu lomu atveidotāja komiķa Sašas Barona Koena spožāki tēli un spilgtākās parādīšanās sabiedrībā.

gallery icon

Pāris iepazinās 2001. gadā kādā ballītē Sidnejā, Austrālijā. 2004. gadā abi saderinājās, un Aila pārgāja jūdaisma ticībā, lai 2010. gada 15. martā varētu svinēt kāzas sava mīļotā vīrieša tradīcijās. Kāzas tika rīkotas Parīzē. Pārim ir divas meitas, kuras nākušas pasaulē 2007. un 2010.gadā, kā arī dēls, kurš dzimis 2015. gadā.

Atzīmējot iepazīšanās 20. gadadienu, Saša Barons Koens 2021. gadā sievai veltīja sirsnīgu ierakstu ar citātu no grāmatas par Vinniju Pūku: “Ja kādreiz pienāks diena, kad mēs nevarēsim būt kopā, paturi mani savā sirdī. Es tur palikšu mūžīgi.”