foto: Sthanlee Mirador/Sipa USA/ Vida Press
"Es to neslēpšu," - Arnolds Švarcenegers stāsta par nesen pārciestu nopietnu operāciju
Holivudas aktieris Arnolds Švarcenegers.
Slavenības
2024. gada 26. marts, 19:45

"Es to neslēpšu," - Arnolds Švarcenegers stāsta par nesen pārciestu nopietnu operāciju

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

"Terminatora" sāgas filmu zvaigzne Arnolds Švarcenegers faniem sniedzis jaunāko informāciju par savu veselību. Izrādās, viņš nesen pārcietis nopietnu operāciju, bet jau jūtas žirgts un enerģijas pārpilns.

76 gadus vecais aktieris Arnolds Švarcenegers visu izstāstījis sava podkāsta “Arnold’s Pump Club” jaunākajā epizodē.

Viņš sāka ar vārdiem: “Man ir dažas personīgas ziņas, ar kurām dalīties. Pagājušajā pirmdienā man tika veikta elektrokardiostimulatora (ielikšanas) operācija, un es kļuvu mazliet vairāk līdzīgs mašīnai.”

Arnoldam Švarcenegeram 70!

Arnoldam Švarcenegeram 70!

gallery icon

Viņš rūpīgi apdomājies un nolēmis visu atklāt, lai gan tas “ir pretrunā ar manu audzināšanu Austrijā”.

Vēlāk Arnolds arī piebilda: “Pirmkārt es gribu, lai jūs zinātu, ka man iet lieliski! Pirmdien man bija operācija un jau piektdiena biju lielā vides pasākumā kopā ar draudzeni un kolēģi, fitnesa krustnesi Džeinu Fondu.”

Švarcenegers ar bijušo sievu un bērniem filmas pirmizrādes vakarā

Šķirtais pāris Arnolds Švarcenegers un Marija Šraivere apvienojušies, lai kopā ar bērniem apmeklētu filmas „The Long Road Home” pirmizrādes vakaru ...

gallery icon

“Neviens pat iedomāties nevarētu, ka nedēļu sāku ar operāciju. Gribu pateikties visai savai komandai Klīvlendas klīnikā. Visi ārsti un medicīnas māsas par mani lieliski parūpējās un padarīja operāciju pēc iespējas nesāpīgāku.”

Vajadzība pēc operācijas kļuvusi vēl nepieciešamāka rētaudu dēļ, kas gadu gaitā izveidojušies iepriekšējo procedūru rezultātā.

Švarcenegers turpina braukt ar velosipēdu pat ar lauztu kāju

Arnolds Švarcenegers atzinies, ka viņam nav ne jausmas, kur guvis potītes traumu, kā rezultātā jānēsā mobilizējošais zābaks. „Es skrēju par ...

gallery icon

Švarcenegers pirmo reizi gūlās zem skalpeļa 1997. gadā. Toreiz tika veikta atvērta sirds operācija, kuras laikā bija nomainīti vārstuļi.

Šī vārstuļu nomaiņa bija efektīva 12-15 gadus un nesen, laika posmā no 2018. līdz 2020. gadam, Švarcenegeram bija jādodas uz atkārtotu operāciju un to maiņu.

Švarcenegeram krekliņš ar savu foto

Spraiga sižeta filmu zvaigznei Švarcenegeram krekliņš ar savu foto.

gallery icon