Slavenības
2024. gada 26. marts, 11:06

Alla Pugačova un Maksims Galkins saņem draudus un naidīgus komentārus no Krievijas pilsoņiem. Abi ne tā sēro!

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Jau ziņots, ka krievu estrādes zvaigzne Alla Pugačova neatbalsta Kremļa politiku un devusies dzīvot kopā ar ģimeni uz Izraēlu, par ko regulāri saņem naidīgus pārmetumus no nīdēju un "Z" patriotu puses, kas tagad atkal aktivizējušies pēc nesenā terorakta "Crocus City Hall" Piemaskavā.

Bijušie primadonnas fani ir neizpratnē, kāpēc slavenā dziedātāja tā arī nav uzrakstījusi ne vārda par notikušo. Pēdējais ieraksts Pugačovas sociālajos tīklos veltīts nesen mūžībā aizgājušajam aktierim Aleksandram Širvindtam.

Zvaigznes "Instagram" profilā sācies īsts uzbrukums: cilvēki komentāros pie Allas ieraksta draud, apsaukā dziedātāju, turklāt pieprasa atņemt viņai tautas skatuves mākslinieces titulu.

"Kur ir jūsu līdzjūtība, dziedātāja numur 1?" ; "No šīs dienas jūs neesat mūsu pilsone"; "Ko, Alla Borisovna, jūs tikai Mihailova vārdi aizskar? No šīs dienas Jūs neesat tautas, Jūs neesat pilsone, Jūs neesat neviens mums. Vēlu jums garus dzīves gadus un nekad, dzirdat, nekad neatgriezties Krievijā. Lai arī jūs apglabā aiz paugura. Vienmēr esat tēlojusi kaut kādu no pirksta izzīstu drāmu, bet izrādījāties nožēlojams komisks personāžs," rakstīja dziedātājas bijušie līdzpilsoņi.

Interesanti, ka Krievijas iedzīvotāji ir neapmierināti arī ar Maksimu Galkinu, kurš tieši izteicās par teroraktu, taču viņu apsūdzēja... naida kurināšanā.

Allas Pugačovas vīrs savā "Instagram" profilā izlicis degošā "Crocus City Hall" foto. Viņš izteica līdzjūtību un novēlēja cietušajiem un viņu ģimenēm spēku. "Šausminoša traģēdija. Nav vārdu," viņš rakstīja, nenoslēdzot komentēšanas iespēju pie ieraksta.

Neapmierinātie nekavējoties sašutuši, ka mākslinieks šādi reaģējis uz notikušo. Viņi uzskatīja, ka Galkins tīšām nav aizvēris komentārus, lai Krievijas kritiķi varētu pavīpsnāt par traģēdiju.

Saskaņā ar Krievijas varasiestāžu jaunākajiem datiem teroraktā koncertzālē "Crocus City Hall" 22. marta vakarā tika nogalināti 137 cilvēki un vairāk nekā 180 ievainoti. Iespējams, ka izdegušās ēkas drupās tiks atrasti vēl citi bojāgājušie.

Atbildību par uzbrukumu uzņēmās teroristu grupējums "Islāma valsts".