foto: Vida Press
Brūsa Villisa meitai Talulai konstatēts autisms
Brūsa Villisa un Demijas Mūras meita Talula Villisa.
Slavenības
2024. gada 26. marts, 04:54

Brūsa Villisa meitai Talulai konstatēts autisms

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Holivudas zvaigznes Brūsa Villisa un viņa šķirtās sievas aktrises Demijas Mūras jaunākā meita Talula Villisa pirmo reizi pastāstījusi par autisma diagnozi, ko viņai konstatēja 2023. gada vasarā un “kas mainīja viņas dzīvi”.

Talula Villisa sociālajos tīklos publiskojusi video, kur viņa redzama bērnībā kopā ar savu slaveno tēti Brūsu Villisu uz sarkanā paklāja. Talula pie video raksta: “Pasaki man, ka tev ir autisms, nepastāstot man par to.” Komentāru sadaļā jauniete uzsvērusi, ka šī ir pirmā reize, kad viņa publiski paziņojusi par savu diagnozi.

Šī nav pirmā reize, kad Talula runā par savu veselību. Brūsa Villisa un Demijas Mūras jaunākā meita iepriekš stāstījusi par četrus gadus ilgušo cīņu ar anoreksiju.

“Pēc tam, kad 20 gadu vecumā pārstāju lietot alkoholu, šķita, ka mans pēdējais netikums ir ēdiens. 25 gadu vecumā es nokļuvu Malibu klīnikā, lai pārvarētu depresiju, ar kuru sadzīvoju jau kopš pusaudzes gadiem. Apmeklēju terapiju, kuras laikā pirmo reizi samierinājos ar 15 gadus veco neglīto Pīlēnu. Man diagnosticēja UDHS (uzmanības deficīta un hiperaktivitātes sindromu) un sāku lietot stimulējošus medikamentus, pateicoties kuriem notika izmaiņas. Pirmo reizi mūžā es sajutos skaista un preparāti arīdzan nomāca apetīti, par ko priecājos. Es sapratu, ka tas ir veids, kā atbrīvoties no neveiklās pusaudzes un pārvērsties par vieglprātīgu mazu feju,”  Talulas stāstīto vasarā citēja žurnāls “Vogue”.

foto: Anthony Harvey/Shutterstock/ Vida Press
Demija Mūra ar visām trim meitām – Rūmeru (no kreisās), Talulu un Skautu Larū, šā gada 10. martā.

Iepriekš Talula Villisa atzina, ka pēdējo gadu laikā izvairījusies un noliegusi tēva veselības stāvokli, jo apziņa par Brūsa neatgriezenisko slimību negatīvi ietekmējusi viņas pašas garīgo veselību. Viņa saprot, ka kļūdījusies, un vienīgais attaisnojums var būt fakts, ka pati “bija pārāk slima, lai ar to tiktu galā”. Tagad, kad Talula jūtas labāk, viņa domā, ko varētu darīt, lai atvieglotu tēta stāvokli.

Talula atzīst, ka augt tik slavenā ģimenē nav bijis viegli. Taču viņa atzīmē, ka tagad situācija ar vecāku uzmanību, kuras viņai vienmēr pietrūcis, ir nedaudz uzlabojusies.

Demija Mūra ar meitu Talulu

gallery icon

Brūss Villiss ar trīs vecākajām meitām

gallery icon