foto: Erik Pendzich / Alamy/ Vida Press
"Uztaisiet man krūtis kā 90. gadu striptīza dejotājai," ar dismorfofobiju sirgstošā Megana Foksa atklāj visu par savām plastiskajām operācijām
Megana tagad.
Slavenības
2024. gada 24. marts, 12:09

"Uztaisiet man krūtis kā 90. gadu striptīza dejotājai," ar dismorfofobiju sirgstošā Megana Foksa atklāj visu par savām plastiskajām operācijām

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Megana Foksa pirmo reizi pastāstījusi par visām savām plastiskajām operācijām. 37 gadus veco aktrisi par to vienmēr turēja aizdomās, jo pēdējo 15 gadu laikā viņas āriene ir stipri mainījusies, tomēr viņa nekad nav publiski komentējusi šo tēmu.

Tagad Megana nolēmusi pielikt punktu pieņēmumiem un pastāstīja par manipulācijām ar savu ārieni podkāstā "Call Her Daddy".

Aktrise vairākas reizes veikusi krūšu palielināšanas un uzlabošanas operācijas. Pirmo reizi Megana Foksa palielināja krūtis 21 gada vecumā, starp "Transformeru" pirmās un otrās daļas filmēšanas, kas vēlāk viņai atnesa milzu slavu. Pēc tam sekoja operācija pēc bērnu piedzimšanas un zīdīšanas (Meganai un viņas bijušajam vīram Braienam Ostinam Grīnam ir trīs bērni) un vēl viena - pavisam nesen.

Pēdējo reizi aktrise lūgusi uztaisīt viņai tik lielas krūtis, cik tas principā ir iespējams viņas augumam, jo nav vēlējusies tam iziet cauri vēlreiz: "Tā kā man tas vispār bija jādara, nolēmu, ka esmu pelnījusi atlīdzību par savām ciešanām. Negribēju pamosties pēc narkozes un redzēt B izmēru, tam nebūtu nekādas jēgas. Man nav svarīgi, kas tagad ir modē un kas ne: uztaisiet man krūtis kā striptīza dejotājai 1990. gados. Labāk es attopos ar lielākajām krūtīm, kādas vien var ietilpināt manā ķermenī. Tā es teicu savam ārstam — tā viņš arī izdarīja."

foto: ddp/Instar / Vida Press
Megana tagad.

Pārmetumus, ka bija jāizvēlas mazāks izmērs, aktrise noraida: "Man ir 32 D izmērs, tas nemaz nav tik daudz. Krūtis tikai liekas lielas, jo pati esmu miniatūra. Bet, ja varētu uztaisīt krūtis vēl lielākas, es to darītu."

Megana uzsvēra, ka viņai vispār nepatīk gulties zem skalpeļa un viņai tā vienmēr ir "traumatiska" pieredze: "Es ne visai labi panesu narkozi, tāpēc jebkura ķirurģiska iejaukšanās man ir nopietna lieta. Pirms katras operācijas noteikti tiekos ar visiem saviem ārstiem un pat uzzinu, vai viņiem bijušas kādas "zīmes" — ja nu kāds redzējis pūci vai vārnu, uzkāpis zirneklim virsū vai pamanījis beigtus zirnekļus. Man ļoti bail nomirt uz operāciju galda narkozē, tāpēc ārstiem tas ir jāpacieš. Tā ka pret plastiskajām operācijām neizturos vieglprātīgi. Un tāpēc man to nav bijis tik daudz."

Bez mammoplastikas vēl jaunībā aktrise uztaisīja rinoplastiku, bet tikai vienu reizi, nevis vairākas, par ko viņu nemitīgi tur aizdomās: "Par mani visu laiku runā, ka esmu uztaisījusi sešus, septiņas, astoņas rinoplastikas. Tas vienkārši nav iespējams. Man jau tad būtu attīstījusies nekroze un nokritis deguns. Es uztaisīju rinoplastiku, kad man bija 23 gadi, un kopš tā laika vairs neko ar savu degunu neesmu darījusi."

foto: Jaguar / Alamy/ Vida Press
Megana 2010. gadā.

Meganai bija vēl viena plastiskā operācija, bet kāda tieši — aktrise par to nestāstīja: "Tā nav ļoti izplatīta operācija, cilvēki par tādu pat nenojauš. Izdarījām ļoti labi."

Intervijā zvaigzne pastāstīja ne tikai par to, kādas operācijas viņa veikusi, bet arī kādas nav veikusi. "Es netaisīju sejas liftingu. Neveicu tauku atsūkšanu. Es vispār esmu ļoti tieva, man principā ir tauku trūkums ķermenī un sejā."

Arī dibena palielināšanas operāciju Megana Foksa nav veikusi.

foto: Doug Peters / Alamy/ Vida Press
Megana 2008. gadā.

Izskata tēma Meganai Foksai vispār ir īpaši sāpīgā. Kopš jaunības aktrise sirgst ar dismorfofobiju, proti, viņa nemīl un nepieņem savu ķermeni. Aktrise stāstīja, ka daudzu gadu garumā nav bijis neviena mirkļa, kad viņai patiktu tas, kā viņa izskatās. Savas ārienes uztveri spēcīgi ietekmējis arī apkārtējo viedoklis: tā kā kopš karjeras sākuma kino Meganai Foksai izveidojies seksbumbas tēls. Aktrises āriene viņas faniem tiešām ļoti rūp: katra viņas jaunā fotogrāfija sociālajos medijos tiek pētīta burtiski zem mikroskopa, un spriedums visbiežāk tiek pasludināts neiepriecinošs - Megana tiek nemitīgi kritizēta un apsaukta dažādos aizvainojošos vārdos.

foto: Hugh PETERSWALD / Alamy/ Vida Press
Megana 2014. gadā.