foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/ Vida Press
Ariana Grande šķir laulību un piekrīt bijušajam vīram maksāt dāsnu summiņu
Amerikāņu popzvaigzne Ariana Grande šā gada "Oskara" balvu ceremonijas vakarā.
Slavenības
2024. gada 20. marts, 10:55

Ariana Grande šķir laulību un piekrīt bijušajam vīram maksāt dāsnu summiņu

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Dziedātāja Ariana Grande un nekustamo īpašumu brokeris Daltons Gomess oficiāli šķīruši savu nepilnus trīs gadus ilgušo laulību.

Losandželosas Augstākās tiesas spriedums, ar kuru tika šķirta viņu laulība, oficiāli stājās spēkā otrdien, sešus mēnešus pēc tam, kad 30 gadus vecā Ariana bija iesniegusi prasību šķirt viņas un 28 gadus vecā Daltona Gomesa laulību.

Saskaņā ar tiesai iesniegtajiem dokumentiem, pāris izšķīries jau vairāk nekā pirms gada. Tā kā abiem bija pirmslaulību līgums, nebija bērnu un nozīmīgu juridisku strīdu, tas ļāva oficiālu šķiršanos nokārtot ātri un bez nevajadzīgiem sarežģījumiem.

Par šķiršanās noteikumiem tika panākta vienošanās jau aizvadītā gada oktobrī, un pārim atlika tikai gaidīt nepieciešamos sešus mēnešus, lai tiesneša rīkojums varētu stāties spēkā.

Saskaņā ar līgumu Ariana veiks vienreizēju maksājumu 1 250 000 ASV dolāru apmērā savam bijušajam vīram bez turpmāku uzturlīdzekļu maksāšanas.

Dziedātāja arī atdos Daltonam pusi no ieņēmumiem, kas gūti, pārdodot pāra Losandželosas māju, kā arī apmaksās līdz 25 tūkstošiem ASV dolāru par advokātu pakalpojumiem.

Tāpat kā lielākajā daļā Kalifornijā šķirto laulību, arī Ariana prasībā kā šķiršanās iemeslu minējusi nesamierināmas atšķirības.

Ariana un Daltons sāka satikties 2020. gada janvārī un pandēmijas laikā ieviesto karantīnu pavadīja kopā.

Abi kopā redzami Džastina Bībera labdarības singla “Stuck With U” videoklipā, kas nāca klajā tā paša gada maijā. Savukārt jau 2020. decembrī abi mīlnieki paziņoja par saderināšanos.

Pāris apprecējās nelielā privātā ceremonijā Arianas mājās Montesito, Kalifornijā. Kāzas notika 2021. gada 15. maijā.

Par šķiršanos Ariana paziņoja 2023. gada jūlijā, bet tikai oktobrī iesniedza oficiālu šķiršanās prasību tiesā.

Drīz pēc publiskā paziņojuma par šķiršanos Ariana uzsāka pretrunīgi vērtētās attiecības ar pašreizējo draugu, filma “Wicked” kolēģi Ītanu Sleiteru.

Ariana dubulti apstiprinājusi ziņu par šķiršanos, no “Instagram” dzēšot visas kāzu fotogrāfijas.

Paziņas zināja teikt, ka pāris esot centies saglābt laulību vairākus mēnešus pirms paziņojuma par šķiršanos, taču viņiem nekas nav izdevies.

Ariana radīja faniem neziņu pēc tam, kad izdeva singlu “Eternal Sunshine”, pēc kura fani sāka izteikt minējumus, ka Daltons, iespējams, ir viņu krāpis.

Fani sociālajos tīklos pauduši savu viedokli – ja Daltons bijis neuzticīgs, Ariana ir “pelnījusi atvainošanos” pēc mēnešiem ilgiem apsūdzībām, ka ir ģimenes postītāja, jo uzsākusi dēku ar precēto Ītanu Sleiteru.

Skaņdarbā ir tādas rindas: “Tagad mēs izspēlējam savas atsevišķas ainas / Tagad viņa ir manā gultā, guļ uz tavām krūtīm / Tagad es savā galvā prātoju, kā tas viss beigsies.”

Fani ātri sāka lasīt starp rindām un sociālajos tīklos izteica pieņēmumus, ka tas varētu nozīmēt, ka Daltons ir krāpis Arianu laulības laikā.

2023. gada jūlijā Arianas jaunais draugs Ītans Sleiters (31) iesniedza šķiršanās prasību no “dziļi šokētās” sievas Lilijas Džejas.

Viņš ar savu skolas laiku mīlestību sāka satikties 2012. gadā un 2018. gadā apprecējās. 2022. gada augustā pāris sagaidīja pasaulē dēlu.

Ītana un Arianas romāns uzplaucis aizvadītajā gadā, kad abi kopā filmējās kino projektā “Wicked” Londonā.

Tiek teikts, ka pēc viņu slepenā romāna publiskošanas, Arianai un Ītanam vairs nebija izredžu atgriezties savās tobrīd vēl eksistējošajās laulībās.

“Ariana šobrīd dzīvo kopā ar precētu vīrieti, lai gan pati vēl ir precējusies,” kāds informācijas avots izteicās intervijā  portālam DailyMail vēl pirms abi sānsoļos pieķertie mīlnieki iesniedza oficiālas laulību šķiršanas prasības.

Ariana un Ītans iepazinās 2022. gada decembrī, kad Lodnonā strādāja pie Brodvejas mūzikla “Wicked” kino versijas.    

Sākotnēji izdevums “People” vēstīja, ka viņi ir “tikai draugi”, līdz pienāca vēsts, ka abi šķir savas laulības.

Kāds cits zinātājs apgalvo, ka šie izteikumi ir “absolūti nepatiesi” un piebilst, ka tam ir pierādījumi. “Arianai un Ītanam nebija nodomu savas attiecības padarīt publiskas,” šis avots norādīja portālam DailyMail.

“Viņi to cerēja paturēt noslēpumā un atgriezties savās laulībās it kā nekas nebūtu bijis. Bet tas nebija iespējams, jo viņus pieķēra.”

“Tagad viņi ir iesprūduši kopā un abiem nav nekā kopīga vienam ar otru. Būs interesanti redzēt, kā tas turpināsies.”

Abi pāri par savu laulību šķiršanām paziņoja aizvadītā gada jūlijā vien ar dažu dienu intervālu.

Ariana Grande Londonā 2023. gada 7. aprīlī

gallery icon

Ariana Grande koncertā Milānā, Itālijā

Ariana Grande-Butera ir ASV aktrise, dziedātāja un dziesmu autore. Viņa sāka savu karjeru ar lomu Brodvejas teātra mūziklā "13", gūstot ...

gallery icon