foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/ Vida Press
Draiskā Keitija Perija! Dziedātāja uz sarkanā paklāja parāda sēžamvietu un jauno tetovējumu ļoti riskantā tērpā
Keitija Perija “Billboard Women In Music” pasākumā.
Slavenības
2024. gada 9. marts, 06:24

Draiskā Keitija Perija! Dziedātāja uz sarkanā paklāja parāda sēžamvietu un jauno tetovējumu ļoti riskantā tērpā

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Uz sarkanā paklāja ir daudz kas redzēts, bet… Drosmīgi vai bezgaumīgi? Amerikāņu popzvaigzne Keitija Perija “Billboard Women In Music” pasākumā fotogrāfiem pa tērpa spraugu atrādīja kailu pēcpusi un savu jauno miesas krāsas tetovējumu, kas tapis muguras lejasdaļā.

39 gadus vecā popzvaigzne uz “Billboard Women In Music” pasākumu Rietumholivudā ieradās ļoti savdabīgā divdaļīgā tērpā ar korsetes augšdaļu un midi garuma svārkiem, kam paplatināta apakšdaļa.

Keitijas Perijas pikantais tērps “Billboard Women In Music 2024” pasākumā

gallery icon

Tērps cieši apņēma mūziķes lielisko augumu, bet pārsteigums klātesošos sagaidīja, kad Keitija pagriezās pret fotogrāfiem ar muguru un koķeti lūkojās uz viņiem pār plecu.

Korsetes un svārku mugurpusē apģērbs bija cieši savilkts ar šņorītēm, atstājot nepiesegtus dažus centimetrus kailas miesas. Tādējādi fani Kalifornijā visā krāšņumā varēja novērtēt Keitijas melnos miniatūros stringus un tvirto pēcpusi, ko atsedza svārku pikantā šņorējuma daļa.

foto: Vida Press
Tērps no priekšpuses un no mugurpuses…

Kad pirmais šoks un pārsteigums bija pagājis, fanu uzmanību piesaistīja īpatnējais miesas krāsas tauriņa tetovējums Perijas muguras lejasdaļā. Vai šādi tetovējumi kļūs par jauno modes tendenci?

Meitas Deizijas māmiņa savu koptēlu bija papildinājusi ar pērļu kaklarotu, pērļu auskariem un melnu manikīru un melnām augstpapēžu kurpēm uz ļoti augstas platformas.

foto: Xavier Collin/Image Press Agency / SplashNews.com/ Vida Press
Keitija Perija koķeti smaida fotogrāfiem, pagriezusi muguru.

Garos ogļu melnos matus viņa bija saņēmusi augstā zirgastē, lai nenosegtu tērpa detaļas mugurpusē.