foto: Vida Press
Toms Breidijs nespēj pieņemt, ka viņa šķirtajai sievai supermodelei Žizelei Bundhenai ir jaunas attiecības
Brazīliešu supermodele Žizele Bundhena “Met Gala” kostīmu ballē 2023. gada maijā.
Slavenības
2024. gada 3. marts, 11:18

Toms Breidijs nespēj pieņemt, ka viņa šķirtajai sievai supermodelei Žizelei Bundhenai ir jaunas attiecības

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Brazīliešu supermodele Žizele Bundhena (43) pēc šķiršanās no vīra amerikāņu futbolista Toma Breidija (46) sastapusi jaunu mīlestību. Bijušajam vīram tas sagādājot raizes.

Gadu pēc šķiršanās no Toma Breidija supermodele Žizele Bundhena izveidojusi jaunas romantiskās attiecības. Viņa satiekas ar savu džiudžitsa treneri Hoakimu Valenti. Bet modeles bijušajam vīram ir grūti samierināties ar to, ka šķirtā sieva, ar kuru laulībā nodzīvoti 13 gadi, tik ātri atradusi sev citu.

foto: SBCH / BACKGRID/ Vida Press
Džiu-džitsu treneris Hoakims Valenti.

Izdevums “National Enquirer” raksta, ka bijušais NFL spēlētājs paudis aizdomas par Žizeles jauno romānu, jo viņam šķiet, ka bijusī sieva satikusies ar Valenti jau tad, kad abi bijuši vēl laulāti.

Kāds situācijai tuvu stāvošs cilvēks “National Enquirer” reportierim izteicies: “Toms zina, ka viņa vilciens ir aizgājis, lai atgūtu Žizeli, taču tas nepadara situāciju vieglāk pieņemamu.”

Žizele Bundhena un Toms Breidijs

gallery icon

“Viņš nespēj slēpt izbrīnu, cik ilgi viss patiesībā notiek,” par sportista aizdomām norādījis paziņa. “Viņu pēkšņais romāns radījis Tomam ļoti lielas aizdomas.”

“Breidijam ir grūti tikt tam pāri,” turpināja vārdā nenosauktais informācijas avots. “Viņš jūtas kā muļķis.”

foto: MEGA / Vida Press
Par Hoakima Valenti vecumu nav precīzu ziņu, taču vairāki ziņu avoti vēsta, ka sporta trenerim esot aptuveni 34 gadi.

Runas par Bundhenas jauno romānu parādījās drīz pēc tam, kad viņa 2022. gadā oficiāli nokārtoja šķiršanos no Breidija. Paziņas jau tolaik kategoriski noliedza runas, ka jaunās attiecības būtu uzplaukušas laulības laikā.

Brazīliešu skaistule pati personīgi vēl nav apstiprinājusi savas attiecības, taču šķirtajam pārim pietuvināts cilvēks norādījis: “Viņa uzvedas kā iemīlējusies sieviete – un Toms ir sāpju pārņemts!”

Žizele Bundhena pozē savas apakšveļas līnijas izstrādājumos

gallery icon

Avots zinājis teikt, ka Breidijs iepauzējis ar karjeru pēc profesionālo sporta gaitu beigšanas, cerot atgūt Bundhenu un atjaunot abu attiecības.

Publikācijā apgalvots, ka Breidijs atlicis 375 miljonus dolāru vērto apraides darījumu ar “FOX Sports”, lai iegūtu laiku, kad pievērsties savas izirušās laulības glābšanai.

Žizele Bundhena uz sarkanā paklāja

gallery icon

Avots izteicies: “Lielākais šķērslis viņu attiecībās bija Žizeles sūdzības par to, ka Toms futbolu vērtē augstāk par ģimeni, tāpēc viņš nolēma parādīt, ka ir gatavs pievērsties ģimenei pirms pievērsties jaunam darbam.”

“Viņa vienīgais mērķis šobrīd ir atgūt ģimeni.”