foto: https://www.instagram.com/iamlpofficial/
Skandālu izraisījusī dziedātāja LP ar karodziņu pie krūtīm atvainojas ukraiņiem: "Es jūs mīlu un atbalstu"
Slavenības
2024. gada 29. februāris, 12:34

Skandālu izraisījusī dziedātāja LP ar karodziņu pie krūtīm atvainojas ukraiņiem: "Es jūs mīlu un atbalstu"

Dzīvesstila nodaļa

Jauns.lv

Amerikāņu dziedātāja LP, kuras publiskotais video hūdijā ar agresorvalsts karogu izraisīja skandālu, pēc kura tika atcelts viņas vienīgais koncerts Baltijas valstīs, tagad ir reaģējusi uz savas rīcības izraisītajām kaislībām.

Jau ziņojām, ka pirmdien dziedātāja, kura Baltijas valstīs uzstājusies vairākas reizes un kurai šeit ir daudz fanu, sociālajos tīklos publicēja video, kurā viņa bija tērpusies džemperī, ko viņai uzdāvinājuši Krievijas fani.

foto: https://www.instagram.com/iamlpofficial/

Uz tā attēlots buru kuģis Krievijas karoga krāsās (LP uz krūtīm jau gadiem ilgi ir uztetovēts buru kuģis).

Dziedātāja arī parādīja pastkarti no saviem faniem, kas parakstīta 24. februārī, Krievijas iebrukuma Ukrainā otrajā gadadienā.

Šāda rīcība izraisīja milzīgu sašutumu viņas fanu vidū Lietuvā, pieprasot atcelt Kauņā paredzēto koncertu. Aicinājumam atcelt koncertu pievienojās arī Lietuvas sabiedrībā zināmi šovbiznesa pārstāvji.

foto: Maria Laura Antonelli/AGF/Shutterstock/ Vida Press

Otrdienas pēcpusdienā tika paziņots, ka dziedātājas koncerts, kas 4. martā bija paredzēts Kauņas "Žalgiris" arēnā, tiek atcelts.

Trešdienas pēcpusdienā dziedātāja vēlreiz reaģēja uz radušos situāciju, sociālajos tīklos publicējot video un tekstu, kurā atvainojas ukraiņiem. Savam video viņa pievienoja emocijzīmi ar Ukrainas karogu, kas video izskatījās kā piespraude pie krūtīm.

foto: https://www.instagram.com/iamlpofficial/

"Es vēlos atvainoties saviem draugiem un faniem Ukrainā, kurus pamatoti aizskāra mans neapdomīgais ieraksts. Tajā es pateicos Krievijas faniem, kuri man uzdāvināja džemperi ar manu logo un Krievijas karogu.

Man ir ļoti žēl, ka šajā laikā, kad Ukrainai visvairāk vajadzīgs atbalsts, es biju tik neiejūtīga. Tā bija rupja kļūda. Man ir ļoti žēl. Vēlos skaidri pateikt, ka es mīlu un atbalstu Ukrainu, un es vienmēr atbalstīšu Ukrainu.

foto: https://www.instagram.com/iamlpofficial/

Otrajā gadadienā kopš šī plaša mēroga iebrukuma Ukrainai atbalsts ir vajadzīgs vairāk nekā jebkad agrāk.

Mans vēstījums ir un arī turpmāk būs atbalsts un mīlestība Ukrainas tautai. Ukraina, lūdzu, pieņemiet manu pazemīgo atvainošanos. Man ir patiesi žēl, lūdzu, ziniet, ka man rūp, kas ar jums notiek, es jūs mīlu un atbalstu. Slava Ukraini," sociālajos tīklos rakstīja dziedātāja.

LP koncerts Siguldas pilsdrupās

gallery icon
139