foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Negaidīts un jauns izskats - kā pēc šķiršanās mainījusies Lelde Ceriņa
Lelde tagad un agrāk.
Slavenības
2024. gada 26. februāris, 06:44

Negaidīts un jauns izskats - kā pēc šķiršanās mainījusies Lelde Ceriņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Divarpus mēnešu pēc žurnālista Aivja Ceriņa paziņojuma par laulības šķiršanu pirmoreiz sabiedrībā izgājusi viņa sieva TV personība Lelde Ceriņa. Mākslas izstādes atklāšanā daudzi viņu neatpazina, jo skaistules seja izskatās pavisam svešāda.

Kad aizvadītā gada izskaņā TV žurnālists Aivis Ceriņš soctīklos pavēstīja, ka ilgtermiņā uzvedies kā kretīns un pārkāpis laulībā dotos solījumus, tāpēc ar sievu savu divu bērnu māti Leldi Ceriņu ir šķīrušies, Lelde uzvedās gan kā dāma, gan kā atbildīga mamma. Proti, viņa atturējās jelkādi komentēt ģimenes iziršanu un publiski žēloties par vīra iespējamo neuzticību vai citiem laulības solījumu pārkāpumiem.

Šķiršanās pēc 12 kopābūšanas gadiem

Janvārī Lelde soctīklos nāca klajā ar piktu ierakstu: “Nekādas drāmas nebūs!” Vēršoties pie žurnāliem, kas tagad aicinot vāka intervijām, Ceriņa norādīja: “Lai gan esmu piedzīvojusi neaprakstāmu vilšanos un kaudzi citu emociju, nekādi komentāri no manis nesekos. Centieni radīt ap šo sensāciju var izpalikt.” “Divpadsmit gadi kopā ir ilgs laiks,” bilda Lelde, lūdzot: “Ļaujiet kaut nedaudz sadzīt. Mēs turpinām būt vislabākie vecāki saviem bērniem, beznosacījuma mīlestība ir ieguvusi vēl dziļāku jēgu, un tas arī šobrīd ir galvenais.”

Kā raksta žurnāls "Kas Jauns", izskatās, ka no mīlētājiem par naidniekiem Lelde un Aivis nav viens otram kļuvuši. Ja citkārt pāri pēc šķiršanās no savām soctīklu galerijām bez žēlastības izdzēš kopbildes, tas nav Ceriņu gadījums: viņi saglabājuši gan ģimeniskos ceļojumu mirkļus, gan personiskos sveicienus, gan kopīgo reklāmas sadarbības ierakstus un nav izdzēsuši pat romantiskās kāzu dienas bildes.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
“Mācībstundas ir saņemtas. Krietni smagākas, kā būtu gribējies, bet, rezumējot gadu, ir daudz, par ko pateikties. Snīpjus augšā, soļojam tālāk!” pēc šķiršanās no vīra Aivja Ceriņa optimistiski vēstīja daiļā TV seja un pasākumu vadītāja Lelde Ceriņa.

Ceriņu pāra šķiršanās, nenoliedzami, šokēja un skumdināja daudzus, jo Lelde un Aivis gan ar savu uzvedību publiskos pasākumos, gan mīļajām kopbildēm žurnālos un soctīklos nudien bija radījuši ideālas partnerības iespaidu. Tamdēļ, uzzinot par Aivja un Leldes šķiršanos, neskaitāmi ļaudis pauda cerību, ka pāridarījuma un nodevības sāpes norims, ka piedošanā un mīlestībā Leldei un Aivim Ceriņiem tomēr izdosies rast ceļu atpakaļ vienam pie otra. Izskatās, ka vismaz pagaidām tas nav noticis, jo nule aizvadītajā Valentīndienā Lelde internetā padalījās ar nelielu video, kurā redzama seksīgā melnā minikleitā izgaismotā Eifeļa torņa pakājē Parīzē, klāt pierakstot: “Aizvedu sevi uz randiņu!”

Krietnu laiku ne Lelde, ne Aivis Ceriņi nav manīti, apmeklējot saviesīgus pasākumus. Kādreiz viņi bija bieži teātra pirmizrāžu, koncertu un prezentāciju viesi. Abi allaž bija glīti saposušies; smaidoši un priecīgi pozēja smalko aprindu fotogrāfiem.

Neierasti un savādi Leldi Ceriņu bija redzēt vienu, kad pēc divarpus mēnešus ilga saviesīgās dzīves detoksa viņa beidzot izgāja sabiedrībā, ierazdamās mākslas centrā "Zuzeum", kur norisinājās divu mākslas izstāžu atklāšanas pasākums.

Izstāžu "Es dzīvoju krāsās" un "Kur lai paslēpjās" atklāšana "Zuzeum" telpās

2024. gada 8. februārī mākslas centrā "Zuzeum" tika atklātas izstādes "Es dzīvoju krāsās" un "Kur lai paslēpjās".

gallery icon

Slaidā gaišmate bija posusies melnā blūzītē, melnos minisvārkos ar pērlītēm, bet uz pleciem uzlikusi vienkāršu, klasisku žaketi. Mākslas darbus Lelde aplūkoja vienatnē, ne iesaistoties saviesīgās sarunās ar prominentajiem viesiem, ne malkojot vīnu. Viņa, šķiet, pat apzināti turējās no viesu pulka atstatus un nopietni pievērsās pie sienām izlikto gleznu skatīšanai.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Ar košsarkanām lūpām, tomēr nenoslēpjamām skumjām skatienā. Mākslas centra "Zuzeum" izstāžu atklāšanas pasākumā Lelde Ceriņa daudziem šķita vizuāli krietni citāda nekā iepriekš. Apburoša, taču svešāda.

Tikmēr daļa pasākuma viesu skatienus pievērsa pašai Leldei, un cilvēki bija dzirdami prātojam – nez, tā ir Lelde Ceriņa vai nav? It kā ir, bet it kā nav. Izskatās pavisam sveša palikusi... Nudien, ieskatoties vērīgāk, var pamanīt, ka gluži tāda kā kādreiz Lelde nudien neizskatās, un viņas tagadējā deguna forma krasi maina sejas vaibstus. Šķiet, ka Ceriņa pēc šķiršanās no vīra ir ļāvusies vizuālām pārvērtībām, proti, deguna formas korekcijai.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Lelde tagad un agrāk.

Kā zināms, šomēnes Lelde Ceriņa pievienojusies TV3 ziņu dienesta komandai, kļūstot par laika ziņu moderatori līdzšinējās vadītājas Rūtas Dvinskas, kas devusies bērniņa gaidīšanas atvaļinājumā, vietā.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnālā "Kas Jauns"!