Slavenības
2024. gada 19. februāris, 14:24

Krīze basketbolista Jāņa Timmas laulībā - viņš viens bez sievas pārcēlies uz Spāniju

Jauns.lv

2020. gadā latviešu basketbolists Jānis Timma apprecējās ar slaveno krievu dziedātāju Annu Sedokovu. Kopš tā laika ne reizi vien ir parādījušās baumas par krīzi abu attiecībās, ko viņi paši arī provocējuši.

"Domāju, ka vairs nav noslēpums, ka pēdējā laikā mēs ar vīru dzīvojam dažādās pilsētās un šķiramies jau 20. reizi. Dzīve pret mums ir izturējusies pietiekami skarbi, un kādā brīdī es vienkārši nolaidu rokas. Un pateica visu. Viņš nenolaida.

Nezinu, kur šis stāsts vedīs, nezinu, kā būs tālāk, bet kādreiz Jānis man iemācīja, ka pat piecām minūtēm ar mīļoto cilvēku ir nozīme. Un atlidot no Stambulas vienīgajās brīvdienās naktī, lai būtu kopā šajā dienā, un atvest dāvanas ne tikai tev, bet arī bērnam, tā ir rīcība. Un tas, ka mēs esam labākie draugi uz visiem laikiem - to neviens arī nekad nemainīs. Un tālāk skatīsimies," 14. februārī, kad pasaulē tika atzīmēta visu mīlētāju diena, rakstīja Anna Sedokova un parādīja video, kurā redzamas Timmas dāvanas. Tas bija milzīgs plīša lācis un baltu rožu pušķis.

"Priecīgus svētkus, mīļās meitenes. Es novēlu visiem, lai par jums tā cīnās, nevis atlaiž pie pirmās izdevības. Priecīgus svētkus @janis.timma," savā ierakstā pauda dziedātāja.

Jānis Timma "Instagram" tikmēr bija ievietojis sava kailā torsa foto, norādot, ka viņam ir tikai viens vienīgs "Valentīns" un viņa zina, kura tā ir.

Svētdien Timma devās uz Rīgu, lai pavadītu laiku ar savu dēlu, kas dzimis viņa pirmajā laulībā ar bijušo sievu Sanu. "Nu lūk, arī viss," daloties ar Timmas bildi, svētdien rakstīja Anna. "Viņš aizlidoja. Dzīve ir pārsteidzoša. Man nav ne jausmas, kad atkal satiksimies un kādā statusā. Es pat nezinu, kurā valstī mēs kādreiz atkal tiksimies," rakstīja basketbolista sieva.

foto: Instagram/@annasedokova

Bet Timma tikmēr dosies uz Spāniju. Viņš un Jānis Strēlnieks spēlēs Spānijas ACB līgas apakšgala klubā "Obradoiro".