"Lielā Kristapa" pasniegšanas ceremonija 2024. gada februārī

Svētdienas vakarā sadalītas nacionālās kino balvas "Lielais Kristaps", gada labākās pilnmetrāžas spēlfilmas titulu ieguvusi režisores Elzas Gaujas filma "Pastkarte no ...

gallery icon
Slavenības
2024. gada 17. februāris, 18:30

Inga Tropa pēc "Lielā Kristapa" ceremonijas steidz mājup pie saslimušā mīļotā

Žurnāls "Kas Jauns"

Uz "Lielā Kristapa" svinīgo apbalvošanas ceremoniju Dailes teātrī aktrise un režisore Inga Tropa, saposusies mirdzošā vakarkleitā, atsteidzās pēc nospēlētas izrādes "Pelikāni un vīnogas" Jaunajā Rīgas teātrī un pēc ikdienišķām rūpēm par draugu Gati Unguru, kas bija apslimis.

"Lielajā Kristapā" Inga Tropa bija nominēta labākās aktrises balvai par lomu Lienes Lindes režisētajā komēdijā "Melnais samts". Jāteic, ka tieši šīs filmas uzņemšanas laikā Tropas personiskajā dzīvē notika pozitīvas pārmaiņas – viņai izveidojās jaunas attiecības.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Spožā kinodīvas kleitā Inga Tropa mirdzēja "Lielā Kristapa" apbalvošanas ceremonijā.

Par izmaiņām personiskajā dzīvē Inga Tropa pirms gada stāstīja intervijā žurnālam "OK!", atklājot, ka attiecības nākušas brīdī, kad to vismazāk gaidījusi: “Pavisam negaidot, vasarā starp daudzajiem darbiem es sapratu, ka esmu satikusi cilvēku, ar kuru izjūtu dziļu vēlmi pabūt vēl mirkli kopā. Vēl mazliet ilgāk parunāt, nu vēl mazliet… Tas notika darba projekta laikā, man nācās pārkāpt kaut kādus pašas izdomātus tabu, ka darbā jau nu gan ne. Bet es arī negribēju šim visam pretoties. Ja ir sajūta – šis ir mans cilvēks, tad jāļauj tam notikt. Tas izvērtās skaistā attiecību uzplaukumā, lieliskā darba procesā, un tā mēs joprojām katru dienu mostamies kopā.”

Pērn sarunā ar "Kas Jauns", komentējot jauno draudzību, Inga bija ļoti piesardzīga, salīdzinot jaunizveidotās attiecības ar jaundzimušu bērnu, kas vēl tik trauslas un neaizsargātas. Tiesa gan, Tropa vairs nevairījās no publicitātes un ievietoja savā "Facebook" profilā bildes no abu kopīgā ceļojuma un citām ikdienas gaitām, kā arī nekautrējās publiskajā vidē veltīt mīļus un atzinīgus vārdus savam draugam.

Ingas Tropas un Gata Ungura draudzība uzplauka, filmējoties komēdijā "Melnais samts", kuras pirmizrāde paredzēta šā gada 22. februārī. Filmā abi atveido mīlētāju pāri, un nu ne tikai uz lielā ekrāna varēsim vērot pāra mīlas stāstu, jo arī reālajā dzīvē viņi ir kopā.

Komēdijas “Melnais samts” epizodes fotogrāfijās

22. februārī pie skatītājiem nonāks Lienes Lindes komēdija “Melnais samts”. Tā ir režisores pirmā pilnmetrāžas spēlfilma, kas jau ieguvusi ...

gallery icon

Noskatījusies "Lielā Kristapa" svinīgo ceremoniju, kurā tika pasniegtas balvas aizvadītā gada labākajām filmām un kino profesionāļiem, aprunājusies ar draudzenēm un iepozējusi fotokamerām, aktrise Inga Tropa neuzkavējās nakts ballītē, bet steidzās mājup pie sava mīļotā cilvēka, lai parūpētos par viņa labsajūtu slimības laikā. “Tūlīt skriešu mājās, jo viņš ir saslimis. Došos viņu ārstēt,” sarunā ar "Kas Jauns" piebilda aktrise.

Inga Tropa seriālā un dzīvē

gallery icon