Ozoliņi aplūko Holivudas slavas aleju, Rukšāne no mellenēm uztaisa suni - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos
Sandis un Ina Ozoliņi Holivudā.
Slavenības
2024. gada 2. februāris, 14:30

Ozoliņi aplūko Holivudas slavas aleju, Rukšāne no mellenēm uztaisa suni - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos

Žurnāls "Kas Jauns"

Ar jaunumiem savā dzīvē, novērojumiem, pārdomām un vienkārši jokiem soctīklos dalās arī sabiedrībā zināmi ļaudis.

Gustavs Terzens lepojas ar meitu

TV un radio personība Gustavs Terzens savā soctīkla X profilā ievietojis sirsnīgu bildi ar meitu Grietu un ierakstā lepojas ar ekskluzīvu iespēju dalīties ar abu kopbildi, kā arī faktu, ka meita atzīmē vārdadienu.

Vai Džeksons ir dzīvs?

Dziedātājs, aktieris, raidījumu un pasākumu vadītājs Lauris Reiniks nesen piedalījies ballītē, kur viņam kāda dziedātāja atklājusi pārsteidzošu faktu.

Kā izrādās, dziedātājs Maikls Džeksons esot dzīvs un dzīvo Šveicē! Pie ieraksta kāds komentārs guvis īpašu atsaucību, kurā teikts, ka “beigās izrādīsies, ka tā ir taisnība un to teica Nora Bumbiere”.

“Daži no mums ir vienkārši zaudētāji”

Radio balsij Sandai Dejus jau atkal sanākusi komiska saruna ar savu meitu. Šoreiz par nozudušiem lego klucīšiem un to, kuri tad šajā dzīvē ir zaudētāji: “Meita mani mierina, kad nevaru atrast vajadzīgo lego klucīti: “Nekas, mammu... daži no mums ir vienkārši zaudētāji.””

Sandis un Ina Ozoliņi aplūko Holivudas slavas aleju

Bijusī skaistumkaraliene Ina Ozoliņa kopā ar Latvijas hokeja leģendu Sandi Ozoliņu apciemojuši Holivudas slavas aleju. Kā Ina min "Instagram" ierakstā, abi apstājušies pie Brūsa Vilisa, Reja Čārlza, Morgana Frīmena, Toma Krūza un, kā pati smejas, izdevies notvert kadru arī ar pašu Sandi Ozoliņu!

Madara Raabe un Jānis Sniedzāns atpūšas Sicīlijā

Digitālā satura veidotāja Madara Raabe kopā ar meitām un mīļoto vīrieti Jāni Sniedzānu devusies atpūsties uz Sicīliju. Madara vairākās bilžu galerijās ievietojusi fotomirkļus no saulainā galamērķa.

Toms Grēviņš un emocijas

Dīdžejs un radio personība Toms Grēviņš soctīklā "Threads" padalījies ar savām sešām visbiežāk lietotajām emocijikonām, kuras iekļauj ikdienas sarakstēs. Komentāru sadaļā viņam atbildējis arī "Draugiem Group" runasvīrs Jānis Palkavnieks, kam gan izmantotie simboli ir krietni atšķirīgāki.

Dace Rukšāne-Ščipčinska no mellenēm uztaisa suni

Rakstniecei Dacei Rukšānei-Ščipčinskai izdevies no mellenēm izveidot suni! Jāpiebilst gan, ka tādas trakas lietas notiek gan tikai viņas sapņos…