foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Lolita Neimane Jauno gadu sagaida ar sev tuvu cilvēku un saka: "Ir arī dzīve pēc 45!"
Lolita Neimane.
Slavenības
2024. gada 14. janvāris, 07:06

Lolita Neimane Jauno gadu sagaida ar sev tuvu cilvēku un saka: "Ir arī dzīve pēc 45!"

Santa Sergejeva

Žurnāls "Kas Jauns"

Latvijā populārā diētas ārste un pasniedzēja Lolita Neimane tuvu draugu lokā Jaungadu sagaidīja greznajā Bīriņu pilī, kur baudīja svētku vakariņas, bet pusnaktī pagalmā vēroja krāšņu salūtu. Uz svētkiem viņa bija izvēlējusies elegantu tērpu, kas izcēla lielisko formu, un uz svinībām ieradās ar “sev tuvu cilvēku”, raksta žurnāls "Kas Jauns".

Pēc jaunā gada skaistās sagaidīšanas Lolita Neimane sarunā ar žurnālu "Kas Jauns" atklāj, ka draugu kompānija, kurā ballējusies, bijusi fantastiska. “Mēs bijām desmit cilvēku kompānija, kas Bīriņu pilī atzīmēja gadumiju. Par mūsu svinībām liecina arī fotogrāfijas, kas sanākušas tiešām skaistas,” piebilst diētas ārste.

foto: no privātā arhīva
Pēc jaunā gada skaistās sagaidīšanas Lolita Neimane sarunā ar žurnālu "Kas Jauns" atklāj, ka draugu kompānija, kurā ballējusies, bijusi fantastiska.

Starp svinību viesiem bijis arī Neimanes draugs, bet pēc iepriekš attiecībās piedzīvotā viņa teic, ka tagad vairās stāstīt par sev tuvo cilvēku. “Savulaik esmu tik daudz visu ko par sevi atklājusi, ka tagad manā dzīvē ir pienācis brīdis, kad vairs nestāstu,” viņa nosaka.

foto: no privātā arhīva
Starp svinību viesiem bijis arī Neimanes draugs, bet pēc iepriekš attiecībās piedzīvotā viņa teic, ka tagad vairās stāstīt par sev tuvo cilvēku.

Lai gan par sev tuvo cilvēku Lolita komentāros neieslīgst, viņa teic, ka sievietes arī pēc 45 gadu sliekšņa var justies laimīgas un mīlētas un izveidot cieņpilnas un draudzīgas attiecības. “Man liekas, ka beidzamajos gadu desmitos viss ļoti mainījies.

Varbūt vēl pagājušā gadsimta beigās domāja, ka sievietei pēc 45 gadu vecuma ir bezmaz vai dzīves pusmūža beigas. Mūsdienās tā vairs nav.

Viss ir atkarīgs no tā, cik katrs cilvēks sevī iegulda. Var nedarīt neko un justies slikti arī jaunības gados. Mūsdienās ir cilvēki gados, kas jūtas sprauni, un ir jauni cilvēki, kas jūtas slikti,” novērojusi Neimane un piebilst: “Sievietei ir sevi jāmīl. Mani grožos tur mana profesija, jo es tomēr nevaru atļauties mācīt citus, bet pati nebūt formā. Pāris reižu nedēļā eju uz sporta zāli. Pēc tam kad esmu kārtīgi novingrojusies, eju vēl pirtī. Viss mans rituāls sporta klubā ir trīs stundu garumā. Man prieks, ja es kādu ar savu piemēru varu iedvesmot,” par saviem labas pašsajūtas noslēpumiem pastāsta Lolita Neimane.