foto: Geoff Caddick/WPA Pool/Shutterstock/ Vida Press
Bejonsa, Teilore Svifta, Gordons Remzijs un citas slavenības, kam ļoti garšo pica
Viljams un Ketrīna ar picu kalniem.
Slavenības
2024. gada 10. janvāris, 18:30

Bejonsa, Teilore Svifta, Gordons Remzijs un citas slavenības, kam ļoti garšo pica

Gundega Vainovska

Žurnāls "Kas Jauns"

Domājot par slavenībām, bieži iztēlojamies, ka viņas bauda greznas maltītes ekskluzīvos restorānos vai ievēro striktas diētas, lai saglabātu savu nevainojamo izskatu. Tomēr arī bagātajiem un slavenajiem ir savi “grēcīgie prieciņi”, kad runa ir par uzkodām. Un pica ir viens no tiem!

Velsas princeses Ketrīnas bērni paši gatavo picu

Velsas princese Ketrīna vairakkārt publiski atzinusi, ka viņas bērni labprāt nāk mammai palīgā virtuvē.

Princese Šarlote uzmana jaunāko brāli princi Luisu

gallery icon

Abiem vecākajiem bērniem - princim Džordžam un princesei Šarlotei – paši iemīļotākie ir itāļu ēdieni. Šarlote dievina pastu. Ketrīna kopā ar bērniem mājās bieži gatavojot arī picu. “Viņiem tas ļoti patīk, jo var sasmērēt rokas,” smejas princese.

Dženiferai Lorensai un Edam Šīranam patīk neparasta pica

Kad sagribas kādu našķi, amerikāņu aktrise Dženifera Lorensa pērk kukurūzas čipsus "Doritos". Bet, kad viņai sakārojas picu, Lorensa ņem šķēli klasiskas picas, liek virsū čili un spageti nūdeles, tad pārklāj ar otru picas šķēli, un sevis izgudroto našķi dēvē par čili picu.

foto: First We Feast / BACKGRID/ Vida Press
Dženifera Lorensa.

Arī Edam Šīranam piemīt netipiska maniere picas baudīšanai. Viņš ņem picu ar sieru, liek uz tās frī kartupeļus un bagātīgi pārlej ar kečupu. Sadarbībā ar zīmolu "Heinz" viņš pat izdevis savu kečupa sēriju "Tomato Edchup".

Dziedātāja Teilore Svifta dod priekšroku klasiskajai "Margaritas" picai. Viņai garšo čīzburgers, frī kartupeļi un šokolādes kokteilis. Teilore vienmēr ledusskapī glabā humusu un pati lieliski gatavo konditorejas izstrādājumus.

Teilore Svifta koncertturnejā “The Eras Tour”

gallery icon

Popzvaigznes Bejonsas lielākais kārums ir "Haribo" gumijas lācīši. Viņai tīk arī aso piparu halapenjo pica ar papildu tomātu mērci.

Lai gan pētījumi liecina, ka trešdaļa amerikāņu necieš ananasus uz picas, modeles Krisijas Tīgenas iecienītākā ir tieši havajiešu pica ar ananasiem.

Kad aktieris Dveins Džonsons ļaujas atkāpei no striktā uztura plāna, arī viņš izvēlas havajiešu picu.

foto: Instagram, Vida Press
Dveins Džonsons.

Dziedātājai un aktrisei Selēnai Gomesai tīk halapenjo un sēņu pica.

foto: PapCulture / BACKGRID/ Vida Press
Selēna Gomesa ar picas kasti.

Slavenais šefpavārs Gordons Remzijs par savu iecienītāko picu sauc "Margaritu".

Arī Kardašjanu-Dženeru ģimenē cieņā ir pica. Kailijas Dženeres iecienītā ir peperoni. Kendala Dženere un Hloja Kardašjana dod priekšroku Margaritai. Arī Kimai Kardašjanai garšo pica un vēl virtuļi.