foto: People Picture/Patric Fouad/Shutterstock/ Vida Press
Vai princis Harijs un Megana Mārkla izmantos savus bērnus, lai izbeigtu naudas problēmas?
Megana Mārkla un princis Harijs.
Slavenības
2023. gada 29. decembris, 15:25

Vai princis Harijs un Megana Mārkla izmantos savus bērnus, lai izbeigtu naudas problēmas?

Jauns.lv

Meganai Mārklai un princim Harijam dots padoms, kā viņiem tikt galā ar finansiālajām problēmām 2024. gadā.

Meganai Mārklai un princim Harijam ieteikts parādīt savus bērnus – princi Ārčiju un princesi Lilibetu, ja viņi slēgs līgumu ar “Netflix” par dokumentālā seriāla “Harijs un Megana”(“Harry & Meghan”) turpinājumu.

Harija un Meganas privātās dzīves ainiņas

gallery icon

2023. gads Saseksas hercogam un hercogienei nebija ideāls, jo viņi cieta finansiālus zaudējumus neveiksmīgā “Spotify” darījuma un Meganas podkāsta “Archetypes” 2. sezonas atcelšanas dēļ.

Runājot par Meganu un Hariju, sabiedrisko attiecību eksperte Linna Karrata izdevumam “The Mirror” norādījusi, ka sabiedrība ir ieinteresēta uzzināt vairāk par Kalifornijā dzīvojošo karalisko pāri, īpaši par abiem viņu bērniem.

Hercogiene Megana un princis Harijs ar dēlu Ārčiju pieņemšanā Dienvidāfrikā

gallery icon

Sabiedrisko attiecību eksperte atzīmējusi, kā šovs piesaistīs plašu skatītāju loku, jo Meganas un Harija fani neko daudz nezina par viņu ģimenes dzīvi.

“Esmu pārliecināta, skatītāji vēlētos redzēt otru ļoti personisku dokumentālo filmu par to, kāda viņiem tagad ir ģimenes dzīve, un redzēt, kā bērni ir mainījušies un paaugušies,” viņa sacīja.

Britu prinču Viljama un Harija ģimenes apmeklē polo spēli

Britu prinču Viljama un Harija ģimenes apmeklē polo spēli 2019. gada 10. jūnijā.

gallery icon

“Mēs negūstam ieskatu viņu mājas dzīvē, biežāk uzzinām par notikumiem, kas saistīti vai nav saistīti ar karalisko ģimeni,” piebilda Karrata.

Sabiedrisko attiecību ekspertes viedoklis un ieteikums izplatīts īsi pēc tam, kad izdevums “In Touch Weekly” atklāja, ka Saseksi ir saskārušies ar finansiālām problēmām, cenšoties saglabāt savu līdzšinējo dzīvesveidu.

Princis Harijs un hercogiene Megana dalās ar pirmajiem jaundzimušā dēla foto

gallery icon

Kāda pārim pietuvināta persona izdevumam pavēstījusi, ka Harijam un it īpaši Meganai stresu rada viņu finansiālās problēmas, kas savukārt rada “lielas nesaskaņas mājās”.

“Spriedze pieaug,” norādījis paziņa. “Raugoties no malas, izskatās, ka Meganai un Harijam ir viss: viņu Montesito savrupmāja, divi skaisti bērni un draugi ar labiem sakariem, bet viņi saprot, ka ar to ir par maz.”

Ainiņas no Meganas un Harija “Netflix” seriāla pirmā reklāmas treilera

gallery icon

Fragmenti no Harija un Meganas “Netflix” seriāla otrās daļas reklāmas treilera

Fragmenti no Harija un Meganas “Netflix” seriāla otrās daļas reklāmas treilera.

gallery icon