foto: Szwarc Henri/ABACA/Shutterstock/ Vida Press
Kādēļ Leonardo Dikaprio galīgi neinteresē futbols? Ir asprātīga versija!
Leonardo Dikaprio 2018. gadā Parīzē vēro PSG spēli pret "Liverpool"
Slavenības
2023. gada 18. decembris, 13:37

Kādēļ Leonardo Dikaprio galīgi neinteresē futbols? Ir asprātīga versija!

Jauns.lv

Pasaulslavenā Holivudas “oskarotā” aktiera Leonardo Dikaprio atzīšanās, ka viņš galīgi neinteresējas par futbolu, un jautājums “Kas tas tāds — “Arsenal”?” izpelnījusies jautrību sociālajos tīklos, savu artavu devis arī bijušais Vācijas izlases un Londonas “Arsenal” zvaigzne Mesuts Ezils, kuram ir sava versija par Holivudas zvaigznes “neziņu”.

“Futbola klubam “Arsenal” jau ir vairāk nekā 25 gadi, tad kādēļ viņam par to zināt?” futbolists rakstīja sociālajā platformā “X”.

Šādi Ezils pazobojās par Dikaprio bēdīgi slaveno reputāciju, ka viņš tiekas tikai ar sievietēm, kas jaunākas par 25 gadiem, un kolīdz sirdsdāma sasniedzot šo vecumu, viņš pārtraucot attiecības. Tik tiešām, šāds liktenis piemeklēja, piemēram, viņa attiecības ar brazīliešu modeli Žizeli Bundhenu, izraēliešu modeli Baru Refaeli, vācu modeli Toniju Garnu (ar viņu viņš pašķīrās, kad sievietei bija 22 gadi, taču deva viņai pēdējo īso iespēju tieši 25 gados), amerikāņu modeli un aktrisi Kamilu Moroni, ar kuru piecus gadus ilgušās attiecības izbeidzās dažus mēnešus pēc liktenīgo 25 gadu sasniegšanas. 

Zobgaļi šo Dikaprio principu nodēvēja par “Leo likumu”, kad pats Leonardo kļūst aizvien vecāks, bet viņa draudzenes paliek laikā iekonservētas. Sociālajos tīklos šī aktiera īpatnība izpelnījās visdažādākos komentārus, piemēram, “Šogad [filmai] “Titanic” aprit 25, tādēļ prezumēju, ka Leonardo Dikaprio vairs negribēs uz tā atrasties.” vai “Ja vecāki tevi ieņēmuši “Titanic” demonstrēšanas reizē, tad tev vēl ir atlikuši daži mēneši, lai tu interesētu Leo”. Tiesa, ir arī pretējas versijas. Piemēram, rakstniece un komiķe Meredita Dīca izteikusies, ka “visi uzskata, ka tas ir viņš, kurš beidzis attiecības ar visām šīm 25 gadus vecajām. Patiesībā tiklīdz sievietes smadzenes ir beigušas attīstību, sieviete apzinās, ka nevēlas būt ar Leonardo Dikaprio.”

Lai vai kā, Dikaprio aktiera talantu nevar noliegt — viņš ir septiņas reizes nominēts ASV Kinoakadēmijas "Oskara" balvai, sešas reizes nominēts Britu Filmu akadēmijas balvai un 11 Ekrāna aktieru ģildes balvām, katrā no tām triumfējot pa vienai reizei (2016. gadā kā labākais aktieris filmā "Cilvēks, kurš izdzīvoja" (The Revenant)), kā arī ieguvis trīs "Zelta globusa" balvas no 13 nominācijām (2005. gadā par "Aviators" (The Aviator), 2014. gadā par "Volstrītas vilks" (The Wolf of Wall Street) un 2016. gadā par "Cilvēks, kurš izdzīvoja" (The Revenant)).

Iespējams, aktierim tiešām ir kaut kādi principi attiecībā uz romantiskām attiecībām ar noteikta vecuma sievietēm, taču acīmredzami par futbolu viņš izteicās pa jokam. Savulaik viņš stāstīja, ka ir aizrāvies ar futbolu pēc tam, kad krustdēls viņu pierunāja apmeklēt 2010. gada Pasaules kausa izcīņu Dienvidāfrikā, un kopš tā laika viņš bieži manāms tribīnēs Čempionu līgas spēlēs, vēsta “Daily Mail”.

foto: ddp/abaca press/ Vida Press
Leonardo Dikaprio ar toreizējo draudzeni Kamilu Moroni 2018. gadā Parīzē vēro PSG spēli pret "Liverpool"

Leonardo Dikaprio un Kamila Morona

gallery icon

Leonardo Dikaprio ar draudzeni modeli Kamilu Moroni pludmalē

gallery icon

Margota Robija un Leonardo Dikaprio

Aktieris Margota Robija un Leonardo Dikaprio filmā „The Wolf of Wall Street” un kinolentes pirmizrādes pasākumos.

gallery icon

Leonardo Dikaprio 24 seksīgākās draudzenes

Leonardo Dikaprio 24 seksīgākās draudzenes.

gallery icon

Leonardo Dikaprio bijušās draudzenes

gallery icon