foto: Shutterstock/ Vida Press
Opra Vinfrija beidzot atzinusies, kā izdevies nokristies svarā par 20 kilogramiem
Opra Vinfrija šā gada 6. decembrī.
Slavenības
2023. gada 16. decembris, 06:26

Opra Vinfrija beidzot atzinusies, kā izdevies nokristies svarā par 20 kilogramiem

Jauns.lv

69 gadus vecā TV personība kļuvusi ievērojami tievāka. Pakļaujoties sabiedrības spiedienam, Opra Vinfrija atzinusies, ka injicējusi medikamentus, kas palīdz koriģēt svaru.

Leģendārā amerikāņu TV zvaigzne izgājusi sabiedrībā pēc tam, kad īsā laikā nokritusies svarā par aptuveni 20 kilogramiem. Turklāt Opra apgalvoja, ka nekad nav lietojusi Holivudā populāro “Ozempic” vai citus līdzīgus medikamentus. Viņa apgalvoja, ka iespaidīgais svara zudums ir visaptverošas pieejas rezultāts, kas ietver pareizu uzturu un regulāras fiziskās aktivitātes.

Opra Vinfrija 2023. gada decembrī

gallery icon

Tomēr, kā izrādās, viena no planētas ietekmīgākajām sievietēm ir pamatīgi mānījusies. Beigu beigās Vinfrija atzinusi, ka ir veikusi injekcijas, lai zaudētu svaru.

Kādu konkrēti medikamentu viņa lietojusi, TV personība gan nenosauc. “Fakts, ka manā dzīvē ir medicīniski apstiprināta recepte svara samazināšanai un veselības uzturēšanai, šķiet kā atvieglojums, kā izpirkums, kā dāvana, nevis tas, aiz kā paslēpties un atkal tikt izsmietam,” intervijā slavenību žurnālam “People” atzinusi Opra.

foto: MediaPunch / BACKGRID/ Vida Pres
Opra Vinfrija šā gada 14. decembrī.

TV personība vienmēr izcēlusies ar kuplām ķermeņa aprisēm. Viņa sūdzējās, ka gadu desmitiem ilgās spožās karjeras laikā nemitīgi kritizēta liekā svara dēļ. “Esmu pelta un kaunināta, un esmu pēlusi un kauninājusi sevi,” atceras Vinfrija. “Esmu sapratusi, ka visus šos gadus esmu vainojusi sevi par lieko svaru, un man ir nosliece, kuru neviens gribasspēks nespēs kontrolēt. Aptaukošanās ir slimība. Runa nav par gribasspēku, bet par smadzenēm. Es esmu tik nogurusi no kauna un tik priecīga, ka esmu pielikusi tam punktu,” paziņoja zvaigzne.

foto: Matt Baron/BEI/Shutterstock/ Vida Press
Opra Vinfrija šā gada 6. decembrī.

Pēc Opras teiktā, viņa zāles lietojusi pirms Pateicības dienas, jo zinājusi, ka sekos divas nedēļas bagātīgu mielastu. Pateicoties medikamentam, brīvdienās viņa saglabājusi iepriekšējo svaru, lai gan parasti pieņemas svarā par trim četriem kilogramiem. Preparāts, kā skaidroja Vinfrija, mazina izsalkuma sajūtu, raksta “Daily Mail”.

Interneta lietotāji pārmetuši TV personībai maldināšanu. Viņi atgādināja, ka šādu preparātu lietošana svara zaudēšanai ir ļoti apšaubāma, jo nav klīnisko pētījumu. Turklāt Opra savulaik bija “Svara vērotāju” (“WeightWatchers”) kampaņas reklāmas seja, kas popularizē veselīga svara zaudēšanas principus.

foto: action press/ Vida Press
Opra Vinfrija 2018. gadā.

Agrāk Opra stāstīja, ka dienā izdzer vairākus litrus ūdens, pareizi ēd, skaita kalorijas un velta laiku vingrošanai. “Es zināju par svara zaudēšanas medikamentiem, bet jutu, ka jāpierāda, ka man ir gribasspēks, lai to izdarītu. Es nemeklēju vieglus ceļus,” savulaik apgalvoja pirmā tumšādainā sieviete miljardiere.

Viena no pasaules ietekmīgākajām sievietēm - TV personība Opra Vinfrija

gallery icon