foto: MediaPunch / BACKGRID/ Vida Press
Džordžs Klūnijs jūtas "nenozīmīgs" līdzās sievai Amalai
Džordžs un Amala Klūniji filmas “The Boys in the Boat” pirmizrādes vakarā Losandželosā.
Slavenības
2023. gada 14. decembris, 18:20

Džordžs Klūnijs jūtas "nenozīmīgs" līdzās sievai Amalai

Jauns.lv

Džordžs Klūnijs nesen kopā ar sievu Amalu apmeklējis savas jaunākās filmas “The Boys in the Boat” pirmizrādi Losandželosā.

Džordžs Klūnijs bija atklāts, stāstot par sievas Amalas Klūnijas ietekmi uz viņa slavu.

Cilvēktiesību advokāte pavadīja vīru uz filmas “The Boys in the Boat” pirmizrādes vakaru Losandželosā un bija ģērbusies modes nama “Atelier Versace” kleitā dzeltenā krāsā un rotājusies ar zīmola “Cartier” juvelierizstrādājumiem.

Džordžs un Amala Klūniji filmas "The Boys in the Boat" pirmizrādes vakarā Losandželosā

gallery icon

“Viņa pievērš visu uzmanību. Es vienmēr jūtos samulsis, jo man mugurā ir kaut kas tāds, ko esmu vilcis jau 1000 reižu,” apliecināja 62 gadus vecais aktieris.

Atzīstot, ka jūtas “nenovērtēts” līdzās savai daiļajai sievai, kura izpelnās nedalītu uzmanību, abiem izejot sabiedrībā, Džordžs pajokoja: “Pirms pāris gadiem es piedalījos vienā no šiem “Sievietes kino industrijā” pasākumiem, un man nācās ar sevi iepazīstināt kā ar “Amalas Klūnijas vīru”, jo citādi es, godīgi sakot, būtu miris.”

foto: MediaPunch / BACKGRID/ Vida Press
Džordžs un Amala Klūniji filmas “The Boys in the Boat” pirmizrādes vakarā Losandželosā

Amala un Džordžs Klūnijs apprecējās 2014. gadā, kas bija gadu pēc viņu iepazīšanās. 2017. gada jūnijā slavenajam pārim piedzima dvīņi – Aleksandrs un Ella.

Pērn Klūnija kundze pastāstīja, kā bērni viņu iedvesmo advokātes darbam – par to rakstīja slavenību žurnāls “People”. Amala norādīja, ka Ella un Aleksandrs ir “īsts dzinējspēks” viņas darbā ar fondu “Clooney Foundation for Justice” (“Klūnija fonds taisnīgumam”).

Viens no slavenākajiem pāriem pasaulē - Džordžs un Amala Klūniji

gallery icon

Amala atzina – lai gan viņas bērni nav “īsti lietas kursā par pašreizējiem notikumiem”, viņas tolaik vēl piecus gadus vecais dēls Aleksandrs bieži izdarot piezīmes par mammas darba lietām.

“Mans dēls nesen uzzīmēja attēlu ar cietumu un sacīja: ‘Putinam ir jābūt šeit’,” pērn pastāstīja libāniešu izcelsmes advokāte un piebilda, ka viņa “strādājot pie Ukrainas lietām”.

Amala Klūnija ar dvīņiem

Džordža Klūnija sieva Amala Klūnija ar gadu vecajiem dvīņiem: meitu Ellu un dēlu Aleksandru.

gallery icon

Amala Klūnija uzsvēra, ka tas ir tikai laika jautājums, kad viņas bērni sāks saprast, kas notiek politikā.

“Es domāju, ka pēc dažiem gadiem, kad viņiem būs nedaudz vairāk gadu, bērni sāks apzināt daudzas no šīm problēmām, par kurām mēs runājam, kā arī izpratīs to, kas notiek pasaulē,” piebilda 62 gadu vecā Holivudas aktiera laulātā draudzene.

Džordžs un Amala Klūniji filmas “Ticket to Paradise” pirmizrādes vakarā 2022. gada oktobrī

gallery icon

Amalas Klūnijas skaistie mati

gallery icon