foto: Vyacheslav Prokofyev/TASS/All Ov/ Vida Press
"Mēs viens otru nožņaudzām ar savu mīlestību," Anna Sedokova godīgi atzīst, kas notiek viņas laulībā ar Jāni Timmu
Jānis Timma un Anna Sedokova.
Slavenības
2023. gada 12. decembris, 10:26

"Mēs viens otru nožņaudzām ar savu mīlestību," Anna Sedokova godīgi atzīst, kas notiek viņas laulībā ar Jāni Timmu

Jauns.lv

Bijusī grupas "VIA gra" soliste Anna Sedokova vairāk nekā trīs gadus dzīvo laulībā ar latviešu basketbolistu Jāni Timmu. Mīlētāji piedzīvojuši grūtu periodu pandēmijā, kad pēkšņi kopā nonākuši mājās izolācijā.

"Viņš nevar iedomāties dzīvi bez darba, es nevaru iedomāties dzīvi bez darba. Mēs viens otru nožņaudzām ar savu mīlestību," stāstīja Anna Sedokova.

Māksliniece pajokoja, ka viņa dvēselē ir musulmane, jo viņai vīrietis ir Visuma centrs, bet bez viņa viņai neviens nav vajadzīgs, ieskaitot draudzenes.

"Mēs ar viņu to daudzkārt runājām. Kāpēc tā sanāca, ka man neviena vairs nebija, nevienas draudzenes? Tas taču nav normāli. Un viņam nebija neviena drauga. Kaut kā sanāca, ka mums nekas nepalika bez otra pasaules," padalījās dziedātāja.

Anna tiecas likt ģimeni pirmajā vietā. Viņa vairākas reizes atteikusies no filmēšanas realitātes šovā "Zvaigznes Āfrikā", lai būtu kopā ar vīru un bērniem, raksta "TheVoiceMag". "Nevarēju aizlidot, jo vajadzēja atbalstīt vīru. Es domāju, ka mēs viens otru mazliet apēdām," pajokoja zvaigzne.

foto: ekrānuzņēmums no video
Anna Sedokova.

Ne Sedokova, ne Jānis pat neiet gulēt, kad kāds no viņiem ir ceļā. Reizēm pāris neguļ līdz agram rītam. Reizēm šāda cieša saikne izraisa konfliktus. "Pastrīdamies, kad viņš mēģina mazliet apspiest manu brīvību. Dažreiz es to mazliet pārspīlēju, un mums sākas viesuļvētra. Jānis reizes piecas savācis mantas - četras reizes aizbraucis no mājām, vienreiz nav aizbraucis. Un es gribēju aiziet, bet es nevaru atstāt bērnu," atklāja dziedātāja.

Basketbolists strīdas ar sievu viņas atklāto bilžu dēļ sociālajos tīklos. "Mums bija sarunas ar viņu: "Kāpēc tev tāds ieraksts?" Stāstu, ka tas ir mans enerģijas uzlādēšanas veids, man patīk justies iekārojamai. Es tā uzlādējos, kad jūtos iekārojama. Man tas patīk," intervijā "YouTube" kanālā "Fametime TV" atklāja Sedokova.

Šobrīd pāris dzīvo dažādās valstīs un Anna neslēpj, ka viņu attiecībās ne viss ir gludi. Dziedātāja nezina, vai spēs atrisināt savas problēmas vai arī lieta nonāks pie šķiršanās.