foto: Matt Baron/BEI/Shutterstock/ Vida Press
Dženifera Lopesa vieš skaidrību par Bena Afleka mīlestības vēstules dedzināšanu
Dženifera Lopesa.
Slavenības
2023. gada 10. decembris, 05:10

Dženifera Lopesa vieš skaidrību par Bena Afleka mīlestības vēstules dedzināšanu

Jauns.lv

Faniem radušās milzīgas aizdomas, ka Dženifera Lopesa sadedzinājusi Bena Afleka reiz rakstīto mīlestības vēstuli un nu tas esot apskatāms pat publiski. Latino dīva ievieš skaidrību, kā tad ir patiesībā!

Pirms diviem gadu desmitiem Bens Afleks uzrakstīja Dženiferai Lopesai mīlestības vēstuli. Tas bija laikā, kad abus vienoja romantiskas jūtas, kurām gan toreiz nebija lemts vainagoties ar kāzām. Pāris atjaunoja attiecības tikai 2021. gada maijā un nākamā gada vasarā apprecējās.

foto: Rob Latour/Shutterstock/ Vida Press
Dženifera Lopesa un Bens Afleks “ELLE Woman in Hollywood Awards” balvu ceremonijas vakarā Losandželosā 2023. gada 5. decembrī.

Dženifera šobrīd gatavojas izdot jaunu mūzikas albumu un izplatījusi video reklāmas rullīti, kurā redzams, ka viņa sadedzina kādu vēstuli. Tas mudinājis neskaitāmus fanus noticēt, ka tā ir Bena agrāk rakstītā mīlestības vēstule viņai. Lopesa ieviesusi skaidrību fanu satrauktajos prātos.

Apmeklējot “ELLE Woman in Hollywood Awards” ceremonijas vakaru, “Grammy” laureāte intervijā uz sarkanā paklāja atbildēja skaidri un nepārprotami: “Tā vēstule bija rekvizīts! Tas bija rekvizīts!”

foto: AFF-USA/Shutterstock/ Vida Press
Viņi aizvien ir ļoti iemīlējušies.

Savu paskaidrojumu viņa papildinājusi, sakot: “Es nekad nededzinātu kādu no viņa vēstulēm!”

Fanu satraukums radies pēc tam, kad Lopesa izplatījusi gaidāmā albuma “This Is Me… Now” video rullīti, kurā redzama sēžam pie kamīna un tajā iemetam vēstuli, kas vairākus fanus rosinājis uz domām, ka tā ir vēstule no vīra.

Video rullītī Dženifera stāsta: “Kad es biju maza meitene un kāds man jautāja, kāda es gribu būt, kad izaugšu, mana atbilde vienmēr bija … iemīlējusies.”

Bens savu vēstuli mīļotajai uzrakstījis 2002. gada 24. decembrī un parakstījis ar sava vārda pirmo burtu – “B.”. Tajā bija teikts: “Dzīve ir grūta, bet tu esi mīļā. Paldies par dāvanu. Ceru, ka tev patiks ziedi. Tu man teici, ka tev nekad to nebūs gana. Es tev ticu.”

Dženifera Lopesa un Bens Afleks tirdziņā Holivudā 2023. gada septembrī

gallery icon

Dženiferas Lopesas albumam “This Is Me.. Now” jānāk klajā nākamgad pēc Valentīndienas. Albuma izdošana plānota 16. februārī.

Dženifera Lopesa kāzu dienā 2022. gada 20. augustā

gallery icon

Dženifera Lopesa un Bens Afleks uz sarkanā paklāja Venēcijā 2021. gada 10. septembrī

gallery icon

Dženifera Lopesa un Bens Afleks laiku lokos: uz ekrāna un dzīvē

gallery icon