foto: ©Buena Vista Pictures/Courtesy Everett Collection/ Vida Press
Filmas "Santa Klauss" zvaigznes Tima Allena kolēģe pastāsta, ka darbs ar viņu bijusi "sliktākā pieredze mūžā"
Tims Allens filmā “Santa Klauss 2” 2002. gadā.
Slavenības
2023. gada 7. decembris, 16:33

Filmas "Santa Klauss" zvaigznes Tima Allena kolēģe pastāsta, ka darbs ar viņu bijusi "sliktākā pieredze mūžā"

Kasjauns.lv

Aktrise un komiķe Keisija Vilsone (43) atzinusi, ka darbs kopā ar Timu Allenu (70) bijusi “vissliktākā pieredze”, kāda viņai jebkad bijusi ar kādu no filmu kolēģiem.

Aktrise un komiķe Keisija Vilsone apsūdzējusi Timu Alenu par to, ka viņš bijis “tik sasodīti rupjš” Disneja studijas TV seriāla “Santa Klausi” (“The Santa Clauses”) uzņemšanas laukumā.

foto: CraSH/Shutterstock/ Vida Press
Aktrise Keisija Vilsone.

Seriāls pirmizrādi piedzīvoja 2022. gada 16. decembrī kanālā “Disney+”. Tam tapa arī otrā sezona, ko sāka demonstrēt šā gada 8. novembrī. Seriāla pamatā ir trīs pilnmetrāžas filmas, kurās galveno lomu atveido Tims Allens. Pirmā no tām – “Santa Klauss” (“The Santa Clause”) –  uz ekrāniem iznāca 1994. gadā, otrā – 2002. gadā, bet trešā – 2006. gadā.

Vilsone piedalījusies seriāla “Santa Klausi” vienā no epizodēm. 70 gadus vecais Allens tajā atveido īgnu šķirteni Skotu Kelvinu, kurš pret paša gribu tiek iecelts par jauno Ziemassvētku vecīti jeb Santa Klausu.

foto: Broadimage/Shutterstock/ Vida Press
Tims Allens Disneja studijas seriāla “Samta Klausi” pirmizrādes vakarā 2022. gada novembrī.

Nesen viesojoties podkāstā “B**** Sesh” bijusī “Saturday Night Live” zvaigzne pastāstījusi, ka darbs ar Allenu ir “vissliktākā pieredze, kāda man jebkad bijusi ar kolēģi”.

“Tims Allens bija tāds kretīns,” norādījusi Vilsone, piebilstot, ka līdz šim par to klusējusi, jo viens no šova producentiem ir “lielisks draugs” un arī tāpēc, ka viņas bērniem “ļoti patika filmas”.

“Un tā, filmējos vienā no epizodēm. Esmu tikai es un Tims Allens, un man jāmet viņam ar mantām,” stāstījumu iesāka Vilsone. “Es domāju, ka viņš ir laupītājs. Viņš nāk lejā pa skursteni, acīmredzot kā Ziemassvētku vecītis, un es pamostos ar domu, ka mājā ielauzies garnadzis.”

Viņa turpināja: “Un tā es viņam metu ar mantām. Viņš pieiet pie producenta, kurš stāv četras pēdas no manis un saka, un es viņu dzirdu, viņš saka – ‘Tev viņai jāpasaka, lai izbeidz jaukties manās teksta rindās’. Producents ar šausmām sejā pagriežas pret mani, viņam jāpasper viens solis man pretī, un viņš saka: ‘Nu, Tims lūdz, lai tu beidz jaukties viņa teksta rindās.’”

Vilsone atceras, ka “visi staigāja uz pirkstgaliem” populārā komiķa tuvumā. “Cilvēki izskatījās stresā,” viņa piebilda. “Kad viņš bija beidzis darbu, viņš bija tik rupjš. Nekad neveidoja acu kontaktu, nekad neko neteica. Tas bija tik neērti.”

Kad viņu aina bijusi nofilmēta, Allens paziņojis, ka “dodas prom”, nometis uz grīdas savu Ziemassvētku vecīša mēteli un aizgājis.

“Cilvēki skrien, lai paceltu viņa samta mēteli. Viņš ir kretīns,” secināja Vilsone. “Un te pats labākais … es nepateikšu, kurš to teica. Tas bija kāds, kuru es nepazīstu, iespējams, no komandas. Šis cilvēks paiet man garām un nosaka – ‘Jūs redzat viņu labā dienā.’”

Februāra sākumā Allens tika apsūdzēts Pamelas Andersones tīšā atkailināšanā deviņdesmito gadu komēdijas “Home Improvement” uzņemšanas laukumā. Viņš publiski noliedza apgalvojumus, sakot, ka tas “nekad nav noticis” un ka viņš “nekad neko tādu nedarītu”.

“Pludmales patruļas” zvaigzne vēlāk komentēja aktiera noliegumu, sakot: “Viņam tas ir jānoliedz, jo paskatieties, kādā laikā mēs dzīvojam. Kas būtu, ja viņš teiktu – ‘Ak, jā, es to izdarīju.’?”