foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Kādus gardumus Linda Leen ēd ziemā, un kas izbrīna Mārtiņu Sirmo - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos
Linda ziemā ēd meža mellenes ar pienu!
Slavenības
2023. gada 7. decembris, 11:55

Kādus gardumus Linda Leen ēd ziemā, un kas izbrīna Mārtiņu Sirmo - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos

Žurnāls "Kas Jauns"

Ar jaunumiem savā dzīvē, novērojumiem, pārdomām un vienkārši jokiem soctīklos dalās arī sabiedrībā zināmi ļaudis.

Kas ir vraps?

Plašu rezonansi platformas X pašmāju aprindās izraisījis pavāra Mārtiņa Sirmā ieraksts, kurā viņš nofotografējis Rīgas lidostas "airCafe" iegādātu ēdienu un uzdod jautājumu, kas tad ir “vraps”?

Ieraksts saņēmis teju 100 komentārus un potenciālos tulkojumus. Populārākais ieteikums ir bijis “vrapu” turpmāk saukt par tīteni.

Lindai Leen vasaras ēdienkarte ziemā

Dziedātāja Linda Leen līdz ar pirmo sniega segu nolēmusi ieviest nelielu vasaras devu savās ēdienreizēs un vakariņās bauda meža mellenes ar pienu!

Ralfs Eilands nosvin 30

“Vai Tu jau paguvi sajusties vecs?” šādu retorisku jautājumu uzdod mūziķis Ralfs Eilands, kuram nupat nosvinēta 30. dzimšanas diena!

“Šim džekiņam – bērnu Eirovīzijas, Latvijas Zelta talantu un grupas PeR dalībniekam – šodien paliek 30!” foto, kurā redzams bērna gados, parakstījis Ralfs.

Lauris Reiniks: "Var, ja grib!"

Dziedātājs Lauris Reiniks padalījies ar stāstu par sirsnīgu sarunu ar kādu aptiekāri no Ukrainas, kura ļoti labi iemācījusies runāt un apkalpot cilvēkus latviešu valodā. Kā Lauris raksta: “Valodas var mācīties un iemācīties jebkurā vecumā. JA GRIB.”

Pāvels Petkuns apciemo dzimteni

Kā var noprast pēc "Instagram" ievietotajiem video kadriem, pasaulē populārais parkūrists Pāvels Petkuns no savām mājām ASV ieradies apciemot dzimto pilsētu Daugavpili. Viņš ievietojis video, izpildot trikus un papildinājis to ar komentāru: “Daugavpils ❤️”.

Katrīna Dimanta pieņem izaicinājumu!

Mūziķe Katrīna Dimanta parādījusi atklātus foto ar progresu, kas saistīts ar pieņemto izaicinājumu notievēt un kļūt sportiskākai. Katrīnas trenere atzīst, ka divarpus mēnešu laikā sasniegti brīnišķīgi rezultāti!