foto: CAMERA PRESS/ED/CE/A.M.P.A.S. / Vida Press
Breda Pita dēls Medokss skandalozā grāmatā gatavs pastāstīt visu par tēvu
Breds Pits un Andželina Džolija ar vecāko dēlu Medoksu pirms desmit gadiem.
Slavenības
2023. gada 7. decembris, 06:25

Breda Pita dēls Medokss skandalozā grāmatā gatavs pastāstīt visu par tēvu

Jauns.lv

Tiek ziņots, ka aktiera Breda Pita vecākais adoptētais dēls Medokss gatavojas izpaust informāciju par viņu saspīlētajām attiecībām. Jaunietis strādājot pie grāmatas “Tētis visdārgākais” (“Daddy Dearest”).

Breda Pita saspringto attiecību vēsture ar saviem bērniem ilgi vairs nebūs noslēpums, jo viņa vecākais dēls Medokss Džolijs-Pits gatavojas izdot savu biogrāfisko grāmatu.

foto: action press/ Vida Press
Medokss Džolijs-Pits 2021. gadā.

Tiek ziņots, ka 22 gadus vecā jaunieša skandalozajos memuāros viņš stāstīs, ko piedzīvojis, augot kopā ar Pitu. Tajā būšot sīki aprakstīts arī nu jau visiem labi zināmais skandāls lidmašīnā 2016. gadā, kā rezultātā Andželina Džolija pieprasīja laulības šķiršanu.

Saskaņā ar žurnāla “OK!” amerikāņu izdevumā rakstīto,  Medokss gatavojas pastāstīt, kāda ir dzīve, ja vecāki ir pasaulslaveni, īpašu uzmanību vēršot uz sabojātajām attiecībām ar tēvu Bredu Pitu.

Andželina Džolija ar dēlu Medoksu apmeklē valsts vakariņas Baltajā namā

gallery icon

Kāds ģimenei tuvu stāvošs informācijas avots izteicies: “Grāmata, kuras nosaukums ir “Tētis visdārgākais”, iedziļināsies viņu attiecību sarežģījumos, piedāvājot atskatu no pirmavota par kāpumiem un kritumiem, uzvarām un likstām.”

“Tas lasītājiem sniegs unikālu skatījumu vienā no Holivudas leģendārāko personību privātajām dzīvēm, liekot Džoanas Kraufordes meitas skandalozajai grāmatai izskatīties kā stāstam par Mēriju Popinsu,” piebildis zinātājs.

Breds Pits ar dēlu Paksu brauc stilīgā vāģī

gallery icon

Ziņa par grāmatu nākusi laikā, kad Breds Pits jau tā ir “sarūgtināts” par otra adoptētā dēla Paksa atklātībā nopludinātajiem neglaimojošajiem izteikumiem. 2020. gadā Pakss savā privātajā “Instagram” blogā (kas ir pieejams tikai draugiem un radiniekiem) rakstīja, ka tēvs ir “pirmklasīgs paka*a” un cilvēks, kurš sev vistuvāko dzīves padarījis par elli.

Breds Pits “Oskara” balvas ceremonijā 2020. gadā

gallery icon

Nesen kļuvis zināms, ka arī aktiera adoptētā meita Zahara nav noskaņota pozitīvi pret tēvu. Viņa atteikusies no dubultā uzvārda Džolija-Pita un lieto tikai mammas uzvārdu.

Andželina Džolija ar saviem bērniem

Holivudas aktrise Andželina Džolija ir mamma trim bioloģiskajiem un trim adoptētājiem bērniem.

gallery icon