foto: Publicitātes foto
“Tas vairs nav nekāds joks!” Grupa “Olas” izziņo desmit gadu jubilejas lielkoncertu
Saprotot, ka aizvadītie desmit gadi ir svinēšanas vērti, “OLAS” izziņo gatavošanos un aicina ikvienu uz savu jubilejas lielkoncertu 2024. gada 12. aprīlī, koncertzālē “Palladium”, Rīgā.
Mūzika
2023. gada 5. decembris, 10:59

“Tas vairs nav nekāds joks!” Grupa “Olas” izziņo desmit gadu jubilejas lielkoncertu

Jauns.lv

Hiphopa apvienība “Olas” ir sasniegusi savu desmit gadu jubileju. Mūziķu plānos ir godam nosvinēt desmit gadu laikā piedzīvotās un sniegtās emocijas ar vērienīgu lielkoncertu.

Kas sākās kā divu studentu joks, ātri vien pārtapa par spēcīgu pieteikumu uz pašmāju mūzikas skatuves, kuru nespēja ignorēt pat Latvijas Valsts prezidents Raimonds Vējonis un ASV sporta sacensību gigants – Nacionālā hokeja līga (NHL).

Apvienību “Olas” radīja kādreizējie studiju biedri Arvis Reiks un Žanis Pavlovskis. Viņi šo iecerēja kā humora projektu, taču abu muzikālās izpausmes ātri vien izpelnījās masīvu popularitāti.

Viņu dziesma “Zemgus Girgensons” reiz tika atskaņota NHL spēles pārtraukumā – pavērsiens, kuru sākotnēji negaidīja nedz Žanis, nedz Reiks.

Kopš tiem laikiem par abiem latviešu hiphopa māksliniekiem rakstījuši vairāki ietekmīgi ASV mediji, tostarp “Washington Post” un "GQ".

Desmit gadu laikā apvienība “Olas” ir sakrājusi vairāk nekā 35 miljonus skatījumu “Youtube” platformā un sadziedājusies kopā ar Latvijas Valsts prezidentu Raimondu Vējoni.

Kas vēl – šogad apvienības izdotā, zīmīgi nosauktā albuma “Svarīgākais notikums Latvijas pop-hiphopā” singls “Dzīvot kaifs” bija pašmāju straumētākā dziesma desmit nedēļas pēc kārtas.

Saprotot, ka aizvadītie desmit gadi ir svinēšanas vērti, “Olas” izziņo gatavošanos un aicina ikvienu uz savu jubilejas lielkoncertu 2024. gada 12. aprīlī, koncertzālē “Palladium”, Rīgā.

Biļetes jau šobrīd ir pieejamas "Biļešu Serviss" kasēs.

Koncertā klausītāji dzirdēs tādus populārus apvienības hitus kā “Priekšnieku Nav”, “Pāri Okeānam”, “Dzīvot Kaifs”, “Dzīvoju Pie Mammas” un “Daudz Naudas”.

“Mēs pat iedomāties nevarējām, ka mūsu joks aizies tik tālu un grupa ar nosaukumu “Olas” nodzīvos 10 gadus. Esam aizvadījuši tik daudz koncertus, ka man vienā brīdī sajuka skaits... Tas viss sākās kā humors, kurš laikam jau sen vairs nav nekāds humors, jo desmit gadi ir liels un nopietns cipars. Tieši tāpēc, mēs gribām jūs visus aicināt uz mūsu jubilejas lielkoncertu. Būs viesi, būs šovs, būs balle! Mēs būsim ļoti sagatavojušies un gaidīsim jūs!” sola mākslinieki.