foto: Tim Rooke/Shutterstock
Atklātas karalienes Kamillas patiesās jūtas pret Hariju un Meganu
Karaliene Kamilla (tolaik Kornvolas hercogiene) un princis Harijs ar sievu Meganu Mārklu 2018. gadā.
Slavenības
2023. gada 29. novembris, 06:21

Atklātas karalienes Kamillas patiesās jūtas pret Hariju un Meganu

Jauns.lv

Prinča Harija un Meganas Mārklas labs draugs, jaunās skandalozās grāmatas "Endgame" autors Omids Skobijs atklājis, ko par Saseksas hercogiem domā karaliene Kamilla.

Omids Skobijs, kurš apgalvo, ka Saseksas hercogi nav piedalījušies viņa jaunākās grāmatas tapšanā, paziņojis, ka Viņas Majestāte Kamilla izjūtot “dziļu līdzjūtību” pret Meganu Mārklu par to, ko viņa pārdzīvoja pēc apprecēšanās ar princi Hariju.

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Omids Skobijs raksta, ka Kamilla necienot ne Meganu, ne Hariju, tomēr izjūtot līdzjūtību pret Meganas pārdzīvojumiem, esot karaļnamā.

Tajā pašā laikā karaliene konsorte “necienot” ne Saseksas hercogieni Meganu, ne savu audžudēlu Saseksas hercogu princi Hariju.

Karaļnama biogrāfs un Harija un Meganas tuvais draugs raksta, ka pēc Saseksu atkāpšanās no karaliskajiem pienākumiem Kamillai “nav nekādas cieņas pret to, kā [Harijs un Megana] rīkojās”.

Prinča Harija un hercogienes Meganas pēdējais pasākums kā britu karaliskās ģimenes pārstāvjiem 2020. gada 9. martā

gallery icon

Grāmatā “Endgame”, kas veikalu plauktus sasniedz 28. novembrī, Omids Skobijs raksta, ka par spīti tam, ka Kamillai nav “nekādu attiecību” ar Saseksiem, viņa tomēr izjūt “dziļu līdzjūtību” pret Meganu.

Skorbijs arī raksta, ka beidzamo mēnešu laikā karalienei un karalim Čārlzam aizvien biežāk ir “smiekliem piepildītas” pusdienošanas reizes kopā ar princi Viljamu un princesi Ketrīnu.

Prinča Čārlza 70. jubilejas dārza svētki: hercogienes Meganas pirmais iznāciens karaliskās ģimenes pārstāves godā

gallery icon

“Agrāk nevarēja pat iedomāties, ka kādu dienu Viljams un Keita tiksies ar Čārlzu un Kamilu smieklu piepildītās pusdienās,” viņš norādīja.

“Taču abi pāri gadu gaitā ir kļuvuši arvien ciešāki, īpaši kopš Saseksu aiziešanas,” piebilda Skobijs.

Hercogienes Ketrīna un Kamilla

gallery icon

Rakstnieks uzstāj, ka Harijs un Megana ar viņu nesadarbojās grāmatas “Endgame” tapšanā un informāciju nesniedza, bet atklāj, ka “apkārtējie cilvēki” gan labprāt stāstījuši visu par viņu nesaskaņām ar karalisko ģimeni.

Kornvolas hercogiene Kamilla un prinči Viljams un Harijs

Kornvolas hercogiene Kamilla un prinči Viljams un Harijs.

gallery icon

Skobijs arīdzan noliedz, ka “Endgame” ir neobjektīvs skatījums par labu Saseksas hercogu pārim. Kādā no kritiķu recenzijām teikts, ka grāmata vairāk atgādina Harija un Meganas komandas sagatavotu preses relīzi. Savukārt cits kritiķis izteicies, ka Skobijs “Meganu un Hariju attēlo neatslābstoši svētā gaismā”.

Karalienes Kamillas tērps kronēšanas ceremonijā

gallery icon

Karaliene ar Kamillu brauc vienā karietē

Bikšu lentes ordeņa parāde karalienes Elizabetes dzīvesbiedra prinča Filipa tukšo vietu karietē ieņēma dēls Velsas princis Čārlzs ar sievu Kamillu. ...

gallery icon

Princis Čārlzs un Kamilla kāzu dienā

Velsas princis Čārlzs un Kornvolas hercogiene Kamilla kāzu dienā 2005. gada 8. aprīlī.

gallery icon