Kaspars Dumburs ar draudzeni Alisu

Aktieris Kaspars Dumburs ar draudzeni Alisu iestudējuma "Spīdolas nakts" pirmizrādes banketā Dailes teātrī 2023. gada novembrī.

gallery icon
Slavenības
2023. gada 21. novembris, 06:42

Aktieris Kaspars Dumburs uzsācis kopdzīvi ar krievu modeli

Žurnāls "Kas Jauns"

Dailes teātra aktieris Kaspars Dumburs (36) aizvadītajā nedēļā iestudējuma "Spīdolas nakts" pirmizrādes banketā Dailes teātrī lustējās kopā ar savu draudzeni - krievu modeli Alisu, ar kuru pirmoreiz izgāja kopā plašākā sabiedriskā pasākumā.

Kā šonedēļ vēsta žurnāls "Kas Jauns", aktieris Dž. Dž. Džilindžera "YouTube" raidījuma "Dž. Spot" intervijā atklāti pastāstījis, kā viņam izveidojušās attiecības un kāda ir kopdzīve ar Sanktpēterburgā dzimušo modeli un arhitekti Alisu Ontensoni.

Kaspars Dumburs sarunā ar režisoru Dž. Dž. Džilindžeru atklāj gan savas nedienas, kad bija aizrāvies ar alkoholisko dzērienu lietošanu, apspriež savas jaunākās kino un seriāla lomas, kā arī Lāčplēša lomu Dailes teātra jaunajā izrādē "Spīdolas nakts".

Viestura Kairiša iestudējuma "Spīdolas nakts" pirmizrāde Dailes teātrī

Viestura Kairiša iestudējuma "Spīdolas nakts" pirmizrāde Dailes teātrī

gallery icon

Kad jau aktierim likās, ka intervija beigusies, Džilindžers teica, ka tagad nu sekos saruna par sievietēm. Šā gada sākumā publiskajā telpā izskanēja pirmās ziņas, ka Kaspars Dumburs izgājis sabiedrībā ar krievu modeli un arhitekti Alisu Ontensoni no Sanktpēterburgas. “Jā, mēs dzīvojam kopā. Viņa uz Latviju pārvācās mums visiem zināmā kara dēļ. Viņai jau kādu laiciņu bijis plāns par izbraukšanu. Vecvectēvs viņai ir latvietis, un viņai ir saknes Latvijā. Pirms tam viņa šeit braukāja pa vasarām. Un nu jau būs vairāk nekā pusotrs gads, kopš viņa pārvācās. Un neilgi pēc tam, kā viņa atbrauca, mēs iepazināmies,” intervijā Džilindžeram atklāj aktieris.

Kaspars arī restaurē notikumu attīstību, kā iepazinies ar Alisi. “Karoče tā, es nopirku mašīnu. Tajā brīdī biju brīvs, aktīvs, heteroseksuāls vīrietis un nokačāju "Tinder". Un es kaut ko tur svaipoju un skatos, ka viņa bija atstājusi savu "Instagram" vārdu. [..] Un es viņai uzrakstīju "Instagram". Paskatījos bildīti, un izskatījās viņa okay. Uzrakstīju, un mēs burtiski nākamajā dienā satikāmies. Pastaigājāmies... un tā mēs kaut kādu mēnesi staigājām, runājāmies... romantiski.”

“Es pirmo reizi dzīvē dzīvoju kopā ar sievieti,” atklāj Dumburs un piebilst, ka kopdzīves iniciatore bijusi Alise, kas ir jaunāka par Kasparu. Pagaidām gan precības neesot plānā, bet pāris apspriežoties par kaķa iegādi. Aktieris arī atzīst, ka viņam gribētos bērnus: “Man agrāk bija bail no atbildības, bet es sajutu sevī, ka vairs nav to baiļu un reāli arī gribas.”

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!