foto: Nina Westervelt/BEI/Shutterstock/ Vida Press
Reperis Diddy apsūdzēts vardarbībā un partneres izvarošanā
Diddy ar partneri Cassie.
Slavenības
2023. gada 17. novembris, 12:24

Reperis Diddy apsūdzēts vardarbībā un partneres izvarošanā

Jauns.lv

Repa mākslinieka Šona "Diddy" Kombsa bijusī partnere Kasandra "Cassie" Ventura apsūdz mākslinieku izvarošanā un vardarbībā.

Ceturtdien, 16. novembrī, Šons "Diddy" Kombss tika apsūdzēts tiesas prāvā par R&B dziedātājas Cassie pakļaušanu attiecībām, kas ietvēra sišanu un izvarošanu.

Cassie, kuras juridiskais vārds ir Kasandra Ventura, Ņujorkas federālajā tiesā pret producentu un mūzikas magnātu iesniegtajā prasībā apgalvo, ka Kombss viņu ievilinājis savā "izsmalcinātajā, straujajā un ar narkotikām piepildītajā dzīvesveidā" neilgi pēc tam, kad viņa iepazinās ar viņu un parakstīja līgumu ar viņa izdevniecību, kad viņai bija 19 gadi un viņam 37 gadi, 2005. gadā.

Advokāts Bens Brafmans sacīja, ka Kombss "kategoriski noliedz" šīs apsūdzības.

Ventura, kurai tagad ir 37 gadi, sacīja, ka Kombss, kuram tagad ir 54 gadi, sāka ļaunprātīgu izturēšanos, tiklīdz viņu attiecības sākās.

Prasībā apgalvots, ka viņš, "būdams pakļauts nekontrolējamam niknumam", viņu nežēlīgi sitis spārdījis ar kājām. Tajā apgalvots, ka viņš viņu apreibinājis ar narkotikām un piespiedis viņu nodarboties ar seksu ar citiem vīriešiem, kamēr viņš masturbējis un filmējis.

Prasībā teikts, ka 2018. gadā, kad viņa mēģināja izbeigt attiecības, Kombss piespieda viņu ieiet savā Losandželosas mājā un izvaroja viņu.

"Pēc gadiem ilgas klusēšanas un tumsas es beidzot esmu gatava izstāstīt savu stāstu un runāt gan savā vārdā, gan citu sieviešu vārdā, kuras saskaras ar vardarbību un ļaunprātīgu izmantošanu attiecībās," teikts Venturas paziņojumā.

Brafmans apsūdzības nosauca par "meliem".

Tēmas